Reducere
11%

Tianli Servetele umede Pentru Potenta, 10 buc

Sanye Intercom
Pret vechi: 61,00 lei  
54,00 lei
Discount: 7,00 lei (11%)
6934514700023
in stoc

Tianli Servetele Umede Pentru Potenta, 10 buc

Tianli servetele pentru potenta sunt imbibate intr-o solutie chinezeasca sunt foarte eficiente ca remediu impotriva ejacularii precoce.

Cele mai importante beneficii ale servetelelor Tianli

  • Servetelele vă permit să prelungiți actul sexual prin întârzierea ejaculării;
  • O performanță sexuală mai bună și o satisfacție crescută a partenerei;
  • Ejacularea este întârziată;
  • Placere mai mare si orgasme multiple;
  • Ajuta la imbunatatirea vietii sexuale;

Ejacularea prematură vă împiedică să vă bucurați de sex în mod eficient și vă afectează negativ relația?

De ce sa alegi servetele Tianli de la Pastile Potenta SAM.ro?

Tianli servetele vă ajută să vă bucurati din plin de momentele petrecute cu partenera. Acest produs are scopul de combate ejacularea prematura (rapida). Daca va confruntati cu ejaculare precoce si acte sexuale de scurta durata, servetelele Tianli pentru potenta va pot ajuta in astfel de situatii. 

Întârzierea ejaculării este de interes pentru orice bărbat care termina prea repede și are o rezistență sexuală redusa ca durata. Întârzierea ejaculării va crește experiența sexuală atât a bărbaților, cât și a femeilor, iar ambii se vor bucura și mai mult de sex.

Tianli servetel umed pentru potenta

Daca vrei sa-ti satisfaci partenera ore in sir, alege servetelele impotriva ejacularii Tianli. Cu Servetele pentru potenta Tianli, veti obtine de fiecare data performante sexuale de invidiat.

În plus, problema ejaculării precoce poate fi întâmpinată de oricine, fie că este vorba despre un tânăr adolescent sau de un bărbat în vârstă. Durata medie a actului sexual este cuprinsa între 3 și 17 minute, dar cu acest servetel umed pentru potenta, timpul poate creste la 30 de minute.

Rezistența scăzută în timpul sexului poate fi cauzată și de frecvența scăzută a actului sexual, anxietate și teama de a nu dezamagi partenera. Ejacularea prematură este o disfuncție care poate afecta în mod semnificativ calitatea vieții barbatilor. Dacă suferiți de această problemă, nu ezitați să folositi produsul Tianli servetele, cu efect dovedit.

Tanli servetele pentru potenta indicatii

Stergeti trunchiul si capul penisului inainte cu 20 - 30 min de inceperea actului sexual. Dupa ce servetelul si-a facut efectul, puteti spala penisul. Efectul dureaza pana la 60 minute. 

Ingrediente:

Cnidium monnieri, panax notoginseng, iqusticum chuanoxiong hort, epimedium brevicomm maxim, alcohol, asarum sieboldii mig, apa purificata.

Prezentare: ambalaj cu 10 buc  servetele Tianli

Tianli servetele rezolvă problemele legate de ejaculare prematură, indiferent de cauză.

Marca: Sanye Intercom

Foarte bune servetelele tianli, impotriva ejacularii!
Am incercat de gura prietenilor, care le laudau.. si sunt chiar bune! Servetelele impotriva ejacularii chiar functioneaza.. dureaza mai mult cu 15-20 minute!

Postare noua

Sunt de acord cu Regulamentului UE privind protecția datelor

Pastilepotentasam.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina. Ne străduim continuu să menținem informațiile la zi (poze, descrieri), iar singura situație în care acestea ar putea sa difere față de cele prezentate pe site este atunci când producătorul face modificări fără să ne informeze în prealabil.

Pagina actualizata la data: 06-22-2024

Produse Similare

Recomandari