Despre noi

PastilePotentaSAM.ro este o marca a SAM Distribution.

Comercializam suplimente alimentare si produse pentru fertilitate si potenta fără prescripție medicală, destinate barbatilor. Când cumpărați de la noi, puteți fi sigur de achiziții sigure, produse de înaltă calitate și livrare rapida.

Avem o pasiune pentru sănătate, atât pentru noi înșine, cât și pentru oamenii care folosesc produsele noastre. Misiunea noastră este de a îmbunătăți viața sexuala a bărbaților.

Obiectivele principale al PastilePotentaSAM.ro :

  • siguranța,
  • calitate,
  • preturi corecte;
  • discretie.

Prin urmare, este esențial pentru noi ca produsele să îndeplinească cele mai înalte standarde.

De ce să alegi Pastile Potentă SAM?

Calitate premium

Toate produsele noastre sunt concepute pentru nevoile dumneavoastră specifice, îndeplinesc standardele actuale de sănătate și sunt avizate de M.S.

Disponibilitate reală

Dispunem de stocuri permanente pentru reperele din magazinul nostru online. Aceasta înseamnă că toate produsele din catalog sunt cu adevărat disponibile și gata pentru a fi expediate. 

Preturi corecte

Prețurile noastre sunt competitive. Ne aprovizionăm produse de la furnizori de incredere, care au un istoric in domeniu iar echipa de achiziții lucrează pentru a obține cele mai bune prețuri.


Problemele de potența afecteaza un număr foarte mare de bărbați de toate vârstele. Din fericire, astăzi sunt disponibile multe tipuri de remedii pentru a face față eficient unor astfel de probleme.

In magazinul online PastilePotentaSAM.ro gasiti vitamine, suplimente pentru potenta si multe altele, la preturi corecte. 

Pentru orice intrebare vizitati aceasta pagina!

Suntem sincer recunoscători tuturor clienților noștri!

contact pastilepotentasam.ro

Galerie Foto