Reducere
15%

Tian Li 6 Fiole - Tianli ORIGINAL capac auriu (Tratament naturist, erectie, pastile potenta - impotenta)

Pret vechi: 118,00 lei  
100,00 lei
Discount: 18,00 lei (15%)
in stoc

Tian Li 6 Fiole - Tianli ORIGINAL capac auriu, unic importator: Sanye Intercom

Cauti Tianli ? Aici pe Pastilepotentasam gasiti disponibil online Tianli, produs 100% original, oral liquid ultra power, cu capac auriu, 6 file a 10 ml fiecare. Fiola de Tianli este un produs pentru potenta, ce actioneaza eficient si are un efect rapid ( 45-60 minute) de la administrea unei fiole.Tianli, supliment alimentar si adjuvant in tratamentul simptomelor legate de potenta.

Tianli efecte

Prin consumarea unei sigure fiole de Tianli barbatii pot sa beneficieze de erectii puternice si de lunga durata, efectul de potenta maxima se poate resimti dupa aproximativ 45-60 minute de la administrare.

Tianli este un tratament adjuvant pentru disfunctia erectila numita si impotenta sexuala masculina;

Poate sa amelioreze starile de oboseala si slabiciune;

Combate imbatranirea si incaruntirea prematura;

Poate creste pofta de sex si libidoul.

Tianli compozitie si substante active pe fiola:

21.28 Lycium barbarum
21.28 Epimedium rubrum
21.28 Polygonum multiflorum
10.64 Damnacanthus spp
10.64 Hypoxis minor
10 64 Saline cistanche
4.24 Eleutherococcus senticosus.

Tianli fiole este un produs ce are in compozitie plante cu un  puternic efect afrodisiac precum  Eleutherococcus senticosus sau Ginseng Siberian.

Incearca si tu produsul de potenta Tian Li 6 Fiole ORIGINAL cu capac auriu si iti va da increderea si siguranta in timpul consumarii actului sexual, acesta putandu-se repeta de mai multe ori in cele mai bune conditii.

Este recomandata o fiola de Tian Li pe zi pentru intetinerea starii de sanatate. Pentru remedierea problemelor legate de potenta este recomandata o cura de 16 fiole. Tianli poate fi utilizat si de catre femeile cu deficit de testosteron (de ex Sunt prea sensibile, nu au initiativa etc). Tianli fiole - tratament pentru potenta cu aviz de la Ministerul Sanatatii!

TIANLI NU are efecte secundare si NU creeaza dependenta, iar administrat pentru o perioada lunga este benefic organismului.

Tian Li 6 Fiole ORIGINAL capac auriu compozitie fiola :-21.28 Lycium barbarum; -21.28 Epimedium rubrum; -21.28 Polygonum multiflorum; -10.64 Damnacanthus spp; -10.64 Hypoxis minor; -10 64 Saline cistanche; -4.24 Eleutherococcus senticosus

Tianli Contraindicatii:

Tian Li 6 Fiole ORIGINAL capac auriu -nu este recomandat adolescentilor. se administreaza cu prudenta de catre persoanele cu boli de inima si hipertensiune. transaminaze marite-persoanelor cu hepatita (avansata)

Tian Li ORIGINAL- Fiole capac auriu impotenta sexuala x 6 Sanye Intercom

Tianli fiole PRODUS NATURAL 100% - FARA EFECTE SECUNDARE

Tianli fiole prezentare Cutie 6 fiole Tianli

Produs original -Tianli fiole - importator Sanye Intercom

foarte bun nou lot de Tianli
Scrie un comentariu

Produse Similare