Spray Stud 100 Original, 12 g - intarzie ejacularea

China
 
65,00 lei
677613004505
in stoc

Spray Stud 100 Original, 12 g - intarzie ejacularea

Stud 100 este un spray pentru ejaculare precoce, cu efect puternic desensibilizant care te ajuta în timpul sexului. Este un produs ușor de utilizat și cu acțiune rapidă, pentru ejaculare prematură.

Ejacularea prematură este o afecțiune care determină barbatii să ejaculeze mai repede decât si-ar dori. Stud 100 este un spray care a fost dezvoltat pentru a ajuta la rezolvarea acestei probleme.

Stud 100 spray beneficii si efecte:

  • reduce sensibilitatea penisului pentru a încetini temporar debutul ejaculării;
  • prin reducerea sensibilității, acest spray poate crește durata actului sexual;
  • poate prelungi semnificativ actul sexual și poate oferi o satisfacție crescuta ambilor parteneri.
  • are efect indelungat;
  • nu are efecte adverse;

Motivul medical al folosirii acestui produs este necesitatea intarziarii ejaculării. Deoarece răspunsul sexual al femeii este în general mai lent decât cel al unui bărbat, întârzierea ejaculării aduce beneficii ambilor parteneri. Ejacularea precoce poate duce la probleme psiho-fizice mai grave, care sunt mai greu de tratat.

✔️ Un studiu din 2016 realizat in Anglia, pe 91 de bărbați a demonstat ca sprayul Stud 100 creste timpul de latență al ejaculării, timpul de la stimulare pana la ejaculare, plus calitatea experienței sexuale și satisfactia partenerei.

✔️ Timpul mediu pana la ejaculare a crescut de la 6 minute fără spray, pana la 11 minute după utilizarea produsului. Ambii parteneri au obținut orgasm in proportie de 65% din timp atunci când au folosit produsul, comparativ cu 44% când nu l-au folosit.

Stud 100 mod de utilizare:

Se recomandă aplicarea a 3 până la 8 pulverizări pe penis cu 5 până la 15 minute înainte de actul sexual. In acest timp, ingredientului activ patrunde în penis si ii creste eficacitatea. 

Nu depășiți 24 de pulverizări în 24 de ore.

Efecte secundare Stud 100:

Stud 100 spray este bine tolerat de majoritatea bărbaților, dar, uneori poate provoca reacții adverse. Dacă dumneavoastră sau partenera dvs. dezvoltați o erupție cutanată sau o iritație, ar trebui să încetați să utilizați spray-ul. 

  • Nu este recomandat să utilizați produsul dacă partenera dvs. este sau încearcă să rămână gravidă.
  • Nu pulverizați în ochi sau nări. Spălați-vă după actul sexual.
  • Doar pentru uz extern.

Efectul este diferit pentru fiecare barbat in parte.

Spray-ul este produs in Anglia.

Cantitate: 12 grame

Nici o postare găsită

Postare noua

Sunt de acord cu Regulamentului UE privind protecția datelor

Pastilepotentasam.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina. Ne străduim continuu să menținem informațiile la zi (poze, descrieri), iar singura situație în care acestea ar putea sa difere față de cele prezentate pe site este atunci când producătorul face modificări fără să ne informeze în prealabil.

Pagina actualizata la data: 04-17-2024

Recomandari