Reducere
24%

Tianli Spray, 10 ml, Sanye Intercom - impotriva ejacularii precoce

Sanye Intercom
Pret vechi: 45,00 lei  
34,00 lei
Discount: 11,00 lei (24%)
4899773200207
in stoc

Tianli spray, 10 ml - impotriva ejacularii precoce

Tianli spray este un produs pentru imbunatatirea functiei sexuale, usor de utilizat iar efectele sale sunt vizibile inca din primele 10 minute de la aplicare!.

Beneficiile produsului Tianli spray

  • Va ajuta sa mentineti erectia mai mult timp;
  • Tianli Spray nu prezinta efecte secundare;
  • Placere indelungata care se poate repeta de mai multe ori;
  • Contribuie la imbunatatirea increderii.

Tianli spray folosit cu cateva minute înainte de sex, ajută bărbații să întârzie orgasmul de șase ori mai mult decât de obicei. Acest produs nou Tianli spray a devenit rapid unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru ejacularea precoce.

Ejacularea precoce îți îngreunează viața? Foloseste Tianli spray si scapa de problema!

De ce sa alegi Tianli Spray de la Pastile Potenta SAM?

Actul sexual poate fi prelungit în mod natural cu acest produs!

Ejacularea precoce este o disfuncție sexuală care pare atunci când ejacularea  are loc mai devreme decât dorește bărbatul și face imposibilă întreținerea unui act sexual satisfăcător pentru ambele părți.

Tianli spray nu numai că are potențialul de a spori rezistența sexuală a bărbaților, dar contribuie si la îmbunătățirea experienței sexuale pentru ambii parteneri.
Utilizarea Tianli spray pentru întârziere a ejacularii, creste sansele ca ambi parteneri sa ajunga la orgasm. Un studiu a demonstrat faptul ca fara spray-ul impotriva ejacularii, ambii parteneri au avut orgasm doar 34% din cazuri; inca cu sprayul procentul a crescut la 66%.

În medie, durata unei partide pentru bărbații care folosesc Tianli spray este 2,4 ori mai mult decât cei care nu folosesc nimic.

În ansamblu, Tianli spray întârziere ejacularea, sporeste rezistența sexuală și în plus, îmbunătățeste potențialul sexual pentru fiecare partener, crescând șansele de orgasm reciproc.

Prezentare: 10 ml

Marca: Sanye Intercom

Recomand!

Postare noua

Sunt de acord cu Regulamentului UE privind protecția datelor

Pastilepotentasam.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina. Ne străduim continuu să menținem informațiile la zi (poze, descrieri), iar singura situație în care acestea ar putea sa difere față de cele prezentate pe site este atunci când producătorul face modificări fără să ne informeze în prealabil.

Pagina actualizata la data: 07-14-2024

Recomandari