Reducere
14%

4 Men Delay Spray, 5 ml, intarzie ejacularea

SamDistribution
Pret vechi: 95,00 lei  
82,00 lei
Discount: 13,00 lei (14%)
in stoc

4 Men Delay Spray impotriva ejacularii

Acest spray imptriva ejacularii este menit să reducă sensibilitatea în zonele cele mai sensibile ale penisului pentru a întârzia ejacularea. 4 Men delay spray reduce sensibilitatea la nivelul penisului, pentru orgasme mai intense si de lunga durata. 

Ejacularea prematură este destul de frecventă in randul barbatilor, dar și mai frecventă este dorința acestora de a rezista mai mult în pat. 4 Men delay spray este un produs recomandat pentru barbatii care se confrunta cu astfel de probleme (termina prea repede).

Relațiile sexuale sunt o plăcere de care ne-am dori să ne bucurăm cât mai mult posibil. Din păcate, acest lucru nu este întotdeauna posibil. Cu acest produs, problemele dispar. 

4 Men Delay Spray este un spray foarte puternic, cu o acțiune rapidă pe care trebuie să-l folosești doar cu câteva minute înainte de actul sexual pentru a nu te teme de ejaculare prematura.

Dacă ajungeți la orgasm prea repede, cu acest spray impotriva ejacularii rezolvati problema. De astăzi, ejacularea prematură nu va mai fi o problemă!

Compoziție: Produsul contine doar ingrediente sigure pentru organism, fara efecte adverse precum: cuisoarele, ghimbir salbatic si dud indian

Instrucțiunile de aplicare pentru 4Men Power Spray 

  • Agitați ușor sticla
  • Țineți duza de aplicare aproape de penis
  • Împingeți ferm mecanismul de pulverizare pentru a elibera substanta si pulverizati 1-2 pufuri pe capul penisului decalotat. 

Sfat: Aplicati spray-ul cu 20 de minute inainte de actul sexual si pălați-vă pe mâini după aplicare.

Spalati bine dupa sau folositi prezervativ.

Prezentare: flacon cu pulverizator 5 ml

Ne pasă de confidențialitatea dvs., motiv pentru care livrăm discret.

Nici o postare găsită

Postare noua

Sunt de acord cu Regulamentului UE privind protecția datelor

Pastilepotentasam.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina. Ne străduim continuu să menținem informațiile la zi (poze, descrieri), iar singura situație în care acestea ar putea sa difere față de cele prezentate pe site este atunci când producătorul face modificări fără să ne informeze în prealabil.

Pagina actualizata la data: 06-22-2024

Recomandari