Lion Roar, Spray pentru sex, intarzierea ejacularii, 10ml

 
76,00 lei
in stoc

Lion Roar, Spray pentru sex, intarzierea ejacularii

LionRoar Spray este solutia perfecta pentru barbati care vor sa-si imbunatateasca performantele sexuale. Acest spray cu formula naturala actioneaza prin reducerea sensibilitatii la nivelul penisului, ceea ce duce la intarzierea ejacularii. 

Datorita ingredientelor sale naturale, LionRoar Spray nu are efecte secundare nedorite si poate fi utilizat in siguranta. In plus, acesta imbunatateste si erectia, oferind o experienta sexuala mai satisfacatoare atat pentru tine, cat si pentru partenera ta.

Investeste astazi in performantele tale sexuale si descopera diferenta pe care o poate face LionRoar Spray.

Proprietati:
- Controlul Ejacularii: LionRoar Spray ajuta la prelungirea duratei actului sexual, oferind un control mai mare asupra ejacularii.
- Erectie puternica: Formula naturala a spray-ului ajuta la imbunatatirea fluxului sangvin la nivelul penisului, ceea ce duce la erectii puternice si de durata.
- Reducerea Sensibilitatii: Spray-ul reduce sensibilitatea penisului.
- Formula naturala: este fabricat din ingrediente naturale, fără conservanți sau aditivi artificiali, fiind astfel sigur pentru utilizare.
- Usor de folosit: Spray-ul LionRoar este ușor de aplicat si transportat in bagaj. 

Mod de administrare:

Aplicati 1-3 pulverizari pe intreg penisul si asteptati 10-15 minute, pana solutia este absorbita in piele.

Prezentare: 10ml

Pastilepotentasam.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina. Ne străduim continuu să menținem informațiile la zi (poze, descrieri), iar singura situație în care acestea ar putea sa difere față de cele prezentate pe site este atunci când producătorul face modificări fără să ne informeze în prealabil.

Pagina actualizata la data: 05-24-2024

Recomandari