Reducere
20%

Super Dragon 6000, Spray anti-ejaculare 12 ml

Razmed
Pret vechi: 81,50 lei  
65,00 lei
Discount: 16,50 lei (20%)
in stoc

Super Dragon 6000, Spray anti-ejaculare 12 ml

Super Dragon 6000 este solutia perfecta pentru barbati care sufera de ejaculare precoce. Acest spray anti-ejaculare precoce ofera o aplicare locala si poate prelungi durata actului sexual pana la 10 ori. 

Super Dragon 6000 are in compozitia sa ingrediente sigure, este usor de utilizat si te poate ajuta sa te bucuri de momente intime mai lungi si mai satisfacatoare. 

Beneficii:

  • Super Dragon 6000: Produsul revoluționar pentru prevenirea ejaculării premature. Acest spray intarzie ejacularea cu pana la 10 ori mai mult, oferind un control complet al actului sexual.
  • Aplicare ușoară: Este un spray desensibilizant cu aplicare locala, care se aplică direct pe zona intima masculina pentru a prelungi actul sexual.
  • Efect imediat: Super Dragon 6000 începe să-și faca efectul imediat după aplicare, oferind o durată mai lungă a actului sexual și o mai mare satisfacție.
  • Formula sigură: este fabricat din ingrediente sigure, Lidocaina 10% si Vitamina E.
  • Conținut generos: Fiecare flacon Super Dragon 6000 conține 12 ml de produs, suficient pentru multiple utilizări și pentru a oferi controlul necesar asupra ejaculării premature.

Instructiuni de Utilizare:

Aplica 2-3 pufuri de solutie sub glandul penisului si pe fren.
Asteapta 5-10 minute inainte de actul sexual.
Dupa cele 10 minute, curatata zona cu apa. Pentru mai multa siguranta foloseste un prezervativ inainte de contact sexual, sau pentru a evita sensibilizarea partenerei.

Prezentare: Flacon 12 ml

Spray ul contine 100 de utilizari

Alege Super Dragon 6000 pentru o experienta sexuala imbunatatita si control asupra ejacularii!

Nici o postare găsită

Postare noua

Sunt de acord cu Regulamentului UE privind protecția datelor

Pastilepotentasam.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina. Ne străduim continuu să menținem informațiile la zi (poze, descrieri), iar singura situație în care acestea ar putea sa difere față de cele prezentate pe site este atunci când producătorul face modificări fără să ne informeze în prealabil.

Pagina actualizata la data: 05-24-2024

Recomandari