Impotenta, Disfunctia erectila - Tratamente naturiste

05-06-2017
de catre SAM Distribution

Impotenta: tratamente, medicamente, produse naturiste ce trateaza impotenta (Disfunctia erectila)

Impotenta, cunoscuta sub numele de disfunctie erectila, este o problema sexuala masculina ce afecteaza barbatii mai invarsta. Impotenta este o afectiune ce afecteaza viata sexuala masculina, prin incapacitatea unei barbat de a ajunge, obtine sau mentine o erectie satisfacatoare in timpul actului sexual, sau capacitatea de a realiza ejacularea.

Asadar, impotenta este o forma de disfunctie erectila ce poate afecta viata sexuala masculina, iar riscul acestui simptom poate creste odata cu varsta. Impotenta cu exceptia cazului in care poate aparea din probleme de ordin pshihologic, incapacitatea de a realiza si mentine o erectie se datoreaza insuficientei de sange ajunse la nivelul penisului, nu o lipsa de excitare sexuala.

Impotenta are adesea un efect negativ asupra vietii sexuale, si poate provoca stres suplimentar, depresie si pierderea increderii in sine.

De asemenea, impotenta poate semnala alte probleme medicale legate de sanatate, afectiuni si boli cardiovasculare, boli ale sistemului endocrin ( diabet, glanda tiroida), tulburari neurologice si nervoase, fumatul, alcoolul ect. Sistemul endocrin produce hormoni care regleza metabolismul, functiile sexuale, de reproducere, starea de spirit si multe altele. 

Remedii naturiste - Impotenta

Din fericire, pentru barbatii care au probleme sexuale cauzate de impotenta si doresc sa evite medicamentele pe baza de prescriptie medicala, exista o varietate de remedii naturale cunoscute pentru a ajuta la tratarea impotentei. Totusi, inainte de administra (utiliza) orice remedii naturale: medicamente, suplimente alimentare, plante medicinale, plante afrodisiace, vitamine si minerale, ceaiuri, asigurati-va mai intai si discutati cu medicul.

Toate aceste produse naturiste enumerate mai sus, sunt tot produse farmaceutice care sunt clasificate ca medicamente OTC (over the counter) care se pot elibera fara prescriptie medicala.

Tratarea impotentei pe cale naturala 

Pentru potenta si tratarea impotentei pe cale naturala viziteaza site ul Pastilepotentasam.ro. Plafar, magazin online specializat pe produse naturiste, medicamente pe baza de plante medicinale, produse apicole, medicamente 100% naturiste ce stimuleaza potenta si pot elibera fara prescriptie medicala fiind clasificate ca medicamente OTC.

OTC, sunt medicamentele ce au in compozitie substante active din plante medicinale si/sau produse apicole, care pot fi eliberate fara prescriptie medicala ( over the conter) medicamente abrobate de FDA. Iata clasamentul produselor pentru potenta 100% naturale cele mai vandute de magazinul online de tip plafar Pastilepotentasam:

Aici gasiti gama de produse pentru potenta Tianli ( pastile, fiole, spray) 100% originale oferite de Pastilepotentasam direct de la importator, sunt de departe cele mai cautate si vandute produse naturale pentru potenta atat in Romania cat si tarile din U E.

In clasament stimulentelor sexuale urmeaza pastilele de potenta Maraton Forte, Pro V, So Hard, Virility Max, Herbal V, Promen Strong, Natural Potent, Potent Plus si alte suplimente alimentare ce au in compozitie L-arginina, Tribulus Terrestris (Coltii babei), telina si alte plante afrodisiace si stimulente sexuale ce imbunatatesc potenta in mod natural atat la femei cat si la barbati.

Ultima actualizare a paginii: 07.11.2022

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare noua