Titan Gel, 50 ml, crema pentru marirea penisului

TitanGel
 
159,00 lei
Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

Titan Gel, 50 ml - crema pentru marirea penisului

TITAN GEL este un gel inovator (crema pentru marirea penisului) care nu numai ca va creste intensitatea experientei sexuale, dar va asigura si cresterea penisului in dimensiune. Puteți obține tot ce vă doriți: mai mult sex, erecții impresionante, sensibilitate sporită a zonelor intime, poate îndeplini toate visele dumneavoastra erotice.

Produsul este destinat tuturor persoanelor de peste 18 ani care doresc să-și schimbe viața sexuală.

Surpriza se observa in pat! Folosirea de 2 ori pe zi, a Titan Gel poate aduce rezultate asupra performantelor sexuale ce depasesc asteptarile. 

Ce este Titan Gel si la ce foloseste?

Mulți barbati din întreaga lume visează să-și mareasca penisul cu cativa centimetri, iar variantele pentru a face acest lucru tind să fie riscante sau sa aiba efecte lente. Titan Gel este genul de produs care rezolva această problema, oferind posibilitatea de crestere dimensiunea penisului într-un mod sigur.
Cu Titan Gel crema pentru marirea penisului - marirea penisului se va realiza in mod natural datorita ingredientelor 100% naturale.

Produsul a fost mentionat in nenumarare publicatii, precum Men's Health, avand un grad ridicat de credibilitate in cadrul comunitatii farmaceutice, fiind solutia excelenta pentru mărirea penisului.

Titan este o cremă de tip gel, care ajua la creșterea penisului într-un mod cu totul natural și fără riscuri. Îmbunătățește capacitatea sexuală fiind compus din ingrediente naturale. Reprezinta soluția cea mai eficienta de marire a penisului atat in latime cat si lungime, fara a fi necesar sa treceti printr-o operație.

Cum funcționează și care sunt beneficiile Titan Gel?

Produsul ajuta la creșterea penisului într-un timp foarte scurt, o creștere notabilă a lungimii si a diametrului în doar două săptămâni puteți observa efectele gelului materializate.

  • Partidele sexuale vor dura mai mult 
  • Penetrarea este mult mai profundă în timpul actului sexual astfel ca produsul contribuie la cresterea satisfactiei partenerei dvs., făcând orgasmele mai plăcute și, în unele cazuri, multiple.
  • Îmbunătăteste încrederea sexuală
  • Deoarece în timpul procesului de crestere stimuleaza circulatia interna a penisului, gelul ajuta penisul să lupte cu probleme cum ar fi ejacularea prematura și promovează erecția care este prelungită mult mai mult decât de obicei.
  • Penisul dumneavoastra va fi mai mare
  • Mai mult control asupra momentului ejacularii 

Cum se utilizeaza Titan Gel? 

Aplicati Titan Gel de două ori pe zi dimineața și seara (depreferat dupa dus).  Folositi o cantitate mică de gel intens pe toată lungimea penisului. Așteptați până când gelul este absorbit. Aceasta poate dura până la câteva minute. Vă recomandăm să combinați folosirea gelului cu exerciții speciale de extindere a penisului. Titan Gel crește fluxul de sânge și metabolismul penisului, marind flexibilitatea musculară a penisului. 

Produs special conceput pentru bărbați!

Oferă mai mult confort în timpul actului sexual, avand un efect pozitiv asupra calității vieții sexuale.
Îmbunătățește potențialul sexual și promovează noi senzații intense.
Poate fi folosit atât în ​​timpul actului sexual, cât și cu ajutorul pompei de vid, a diluanților și a exercițiilor speciale de extindere a penisului, denumite "jelqing".
Oferă lubrifiere bună.

Este nevoie de o rețetă medicală?

Nu aveți nevoie de o rețetă medicală.
Prezentare: 50 ml

Nici o postare găsită

Postare noua

Sunt de acord cu Regulamentului UE privind protecția datelor

Pastilepotentasam.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina. Ne străduim continuu să menținem informațiile la zi (poze, descrieri), iar singura situație în care acestea ar putea sa difere față de cele prezentate pe site este atunci când producătorul face modificări fără să ne informeze în prealabil.

Pagina actualizata la data: 07-14-2024

Produse Similare

Recomandari