Spermotone, 60 capsule, Indian Herbal

Indian Herbal
 
75,00 lei
5941828004700
in stoc

Spermotone, 60 capsule 

Spermotone este un supliment natural, cu efect afrodisiac de la Indian Herbal, care influențează potența si se adreseaza tuturor barbatilor care au probleme sexuale.

Produsul este recomadnat celor care isi doresc o imbunatatire semnificativa a vietii sexuale. Ajuta la imbunatatirea fertilitatii, a performantelor in timpul actului sexual, a placerii sexuale, fara a provoca efecte secundare.

Spermotone este un suplimente pentru sustinerea potentei 100 % natural, carte ajuta la imbunatatirea calitatii vietii sexuale a barbatilor si totodata este util in cazul neplacerilor cauzate de imposibilitatea mentinerii erectiei sau de ejacularea precoce. 

Produsul este indicat pentru tine daca ai o scadere a libido-ului, sau o lipsa a dorintei sexuale! Spermotone ajuta la imbunatatirea fertilitatii prin cresterea calitatii si calitatii spermei.  

Poate fi utilizat si de persoanele care sufera de afectiuni cardiace, fiind un remediu 100 % natural pentru potenta, lipsit de efecte secundare. Efectele tratamentului depind în mare măsură de predispozițiile individuale.

Din fericire pentru cei care se luptă cu probleme de potenta, există speranță! Efectele acestui produs apar la doar cateva zile de la prima administrare. 

Spermotone actioneaza in scopul eliminarii neplacerilor provocate de imposibilitatea mentinerii erectiei sau de ejacularea precoce, imbunatatind calitatii vietii sexuale. 

De asemenea, Spermotone este indicat si in cazul imbatranirii premature (plantele cu efect afrodisiac avand rolul de a incetini procesul de imbatranire prematura).

Care sunt indicatiile produsului Sermotone?

 • Impotenta
 • Ejaculare precoce
 • Oligospermie
 • Pierderea libido-ului
 • Azoospermie
 • Imbatranire prematura
 • Polutii nocturne

Care sunt ingredientele din compozitia Spermotone?

Semecarpus anacardium, Tacca aspera, Asparagus racemosus, Sesamum indicum, Zingiber officinalis, Plumbago zeylanica, Coltii babei, Ficus religiosa, Capsicum annum.

 • Asparagus racemosus are rolul de a creste cantitatea de sperma, fiind de asemenea utila, in tratarea diverselor boli urinare, a gonoreei cronice, a stricturii uretrale - ingustarea anormala a canalului uretral. 
 • Coltii babei: stiluleaza hormonul luteinizare (LH) si reprezinta o alternativa naturala pentru amplificarea nivelului de testosteron. Testosteronul are o influenta pozitiva asupra activitatii maduvei osoase, pe langa rolul sau in eliminarea infertilitatii si cresterea masei musculare.
 • Tacca aspera: planta folosita pentru efectul ei afrodisiac si tonic.
 • Semecarpus anacardium: este un bun afrodisiac, util pentru tratarea debilitatii sexuale si a slabirii erectiei 
 • Plumbago zeylanica: este recomandata si pentru efectul sau de purificare a spermei.
 • Sesamum indicum: are proprietati de crestere a rezistentei si vigorii organismului dar totodata si reintineritoare.
 • Zingiber officinalis: un afrodisiac cu rolul de a creste potentialul sexual. 

Administrare:

cate 1-2 capsule, inainte de masa de 3 ori pe zi

Prezentare:
flacon 60 capsule.

Nici o postare găsită

Postare noua

Sunt de acord cu Regulamentului UE privind protecția datelor

Pastilepotentasam.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina. Ne străduim continuu să menținem informațiile la zi (poze, descrieri), iar singura situație în care acestea ar putea sa difere față de cele prezentate pe site este atunci când producătorul face modificări fără să ne informeze în prealabil.

Pagina actualizata la data: 05-24-2024

Produse Similare

Recomandari