ProstaGood 625mg x 60 comprimate, Only Natural

Only Natural
 
80,00 lei
6423170002850
in stoc

ProstaGood 625mg pentru prostata, potenta si functie urinara normala

Acest supliment alimentar este recomandat pentru menținerea sănătății și funcției prostatei la bărbați. ProstaGood este un supliment natural pe baza de extract de Palmier-pitic (saw palmetto) pentru refacerea prostatei și mentinerea funcției sexuale la bărbați.

Produsul are in compozitia sa extract de turmeric, magneziu și zinc, componente care au proprietăți antiinflamatorii, imunostimulatoare, antioxidante care susțin funcționarea optima sistemului nervos.
 
✔️ Extractul de cucurmin din ProstaGood, ajută la reducerea durerilor musculare și articulare, creste capacitatea de autoapărare a organismului și rezistența la factorii alergenici. Ajută la combaterea radicalilor liberi si susține funcționarea normală a sistemului nervos;
✔️ Zincul are un rol important în protejarea celulelor de stresul oxidativ, menţinerea unui sistem imunitar sănătos şi în asigurarea concentraţiilor optime de testosteron din sânge. Impreună cu magneziul, asigura sinteza normală a proteinelor, a ADN-ului, procesul de diviziune celulară şi menţine fertilitatea şi a procesele de reproducere normale.

De ce sa folosesti suplimentul ProstaGood?

✔️ Este un supliment alimentar destinat sanatatii prostatei;
✔️ Ajută la refacerea prostatei dar si in caz de prostatită cronică sau acută; 
✔️ Asigura menținerea funcției urinare la bărbați;
✔️ Sustine funcția reproductiva normala la bărbați;
✔️ Ajuta la Imbunatatirea vietii sexuale;
✔️ Susține buna funcționare a sistemului nervos si calmeaza durerile musculare și articulare;
✔️ Efect antioxidant, imunostimulator si antiinflamator;
✔️ Asigura buna funcționare a sistemului nervos.

Compozitie:

  • 320 mg de extract de Palmier Pitic (Saw Palmetto sau Serenoa Repens) - folosit pentru a ameliora simptomele unor afectiuni precum hiperplazie benigna de prostata. De asemenea creste nivelul de testosteron.  
  • 60 mg de Turmericul (Curcumin) - este un condiment popular pentru gust și beneficii antioxidante, antiinflamatorii și antitumorale.  
  • 60 mg de magneziu - un mineral esențial folosit pentru a menținerea sanatatii sistemului nervos sănătos și a funcțiilor musculare. Acest supliment furnizeaza 16% din cantitatea zilnică recomandată de magneziu.

Administrare:

Doza zilnica recomandată a suplimentului ProstaGood este de un comprimat pe zi. De preferat la aceeaşi oră sau conform recomandărilor medicului specialist. Pentru a asigura o absorbție optimă, comprimatele trebuie înghițite cu o cantitate suficientă de apă, preferabil după masă.
 
Prezentare: 60 comprimate

Nici o postare găsită

Postare noua

Sunt de acord cu Regulamentului UE privind protecția datelor

Pastilepotentasam.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina. Ne străduim continuu să menținem informațiile la zi (poze, descrieri), iar singura situație în care acestea ar putea sa difere față de cele prezentate pe site este atunci când producătorul face modificări fără să ne informeze în prealabil.

Pagina actualizata la data: 04-17-2024

Produse Similare

Recomandari