Potent 9, 10 capsule, performante sexuale, Adams Vision

 
55,00 lei
in stoc

Potent 9, 10 capsule

Din cele mai vechi timpuri, bărbații și femeile au căutat solutii pentru a crește performanța sexuală. Potent 9, este un supliment 100% natural cu capacitatea de a vă îmbunătăți viața sexuală.

Acest supliment a fost dezvoltat pentru a imbunati viata sexuala a barbatilor in mod semnificativ. Dacă ai probleme cu libidoul sau lipsa potenței, acesta este produsul ideal pentru tine!

Beneficiile Potent 9 asupra organismului:

  • Suplimentul crește fluxul de sânge în regiunea organului genital,
  • Cresterea apetitului sexual;
  • Libido și energie mai mare;
  • Erecții mai lungi și mai dure;
  • Prelungirea actului sexual;
  • Control mai bun si durabilitate;
  • Recomandat chiar si pentru varsta a treia.

Libidoul scăzut te poate face să te descurajezi atunci cand vine vorba de sex sau chiar să-ți pierzi interesul pentru aceasta activitate. Ingredientele conținute în Potent 9 măresc producția de hormoni masculini, responsabili de libido.

Compozitie:

Pentru ca este o formula 100% naturală, produsul contine doare extracte de Brânca Ursului, Colții babei, Maca, Ginseng Coreean, Ginseng Siberian.

Rădăcina de ginseng este un afrodisiac binecunoscut care afectează eficient nivelul libidoului prin întărirea sistemului imunitar

Compoziția sa specială, este bazata pe ingrediente care îți activează sistemul circulator și fluxul singuie catre corpurile cavernoase.

Administrare:

Se administreaz 2 capsule ocazional. 

Este important de reținut că, datorită compoziției sale naturale, Potent 9 este complet sigur pentru corpul uman.

Nici o postare găsită

Postare noua

Sunt de acord cu Regulamentului UE privind protecția datelor

Pastilepotentasam.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina. Ne străduim continuu să menținem informațiile la zi (poze, descrieri), iar singura situație în care acestea ar putea sa difere față de cele prezentate pe site este atunci când producătorul face modificări fără să ne informeze în prealabil.

Pagina actualizata la data: 04-17-2024

Produse Similare

Recomandari