Maca SE, 60 capsule, creste potenta natural, Secom

Secom
 
111,50 lei
033674642009
in stoc

Maca SE, 60 capsule, crestere potenta natural 

Produsul este recomandat in disfunctii erectile, azoospermie, oligospermie, infertilitate masculina si feminina, oboseala cronica, libidou scazut, menopauza, stres, depresie, osteoporoza, afectiuni tumorale, sindrom premenstrual, anemie.

Maca crește semnificativ energia, rezistența și puterea corpului. Aceste calități sunt deosebit de importante pentru omul modern care încearcă să facă față atât obligațiilor sale spirituale, cât și personale. Mai precis, acest superaliment unic stabilizează funcțiile de bază ale organismului și stimulează acțiunea biochimică a acestuia!

Efectele suplimentului Maca asupra organismului

  • Stimuleaza functia erectila si spermatogeneza 
  • Tonifica si echilibreaza sistemul endocrin feminin si pe cel masculin
  • Afrodisiac 
  • Antitumoral
  • Amplifica energia fizica si mentala 
  • Adaptogen

✔️ Super acțiune în creșterea libidoului!

Potrivit unuia dintre cele mai recente studii clinice, este dovedit că rădăcina de maca poate ameliora problemele sexuale cu care se confruntă bărbații și femeile, deoarece are proprietăți benefice asupra libidoului. Efectele benefice in raport cu functia sexuala se datoreaza ingredientelor sale active si concentratiei mari de proteine ​​si nutrienti vitali pe care le contine.

✔️ Sursă de vitamine, minerale și aminoacizi

Valoarea nutritivă a rădăcinii uscate de maca este deosebit de mare. Este bogat in calciu, magneziu, fosfor, potasiu, sulf, sodiu si fier, precum si vitaminele B1, B2, C si E. Contine si zinc, cupru, seleniu si mangan! Pe scurt, este cel mai bun energizant!

✔️ Vitalitate și performanță sportivă

Valoarea nutritivă ridicată a rădăcinii uscate de maca este similară cu cea a cerealelor precum grâul și orezul. Pe scurt, este o sursa foarte buna de energie, motiv pentru care este aleasa de multi sportivi care doresc sa isi imbunatateasca performantele!

Compozitie: Maca extract standardizat din radacina - 350 mg, Maca pulbere din radacina - 100 mg, gelatina (capsula)

Administrare: de 3 ori pe zi cate 1 capsula la masa sau conform recomandarii medicului.

Prezentare: 60 capsule

Nici o postare găsită

Postare noua

Sunt de acord cu Regulamentului UE privind protecția datelor

Pastilepotentasam.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina. Ne străduim continuu să menținem informațiile la zi (poze, descrieri), iar singura situație în care acestea ar putea sa difere față de cele prezentate pe site este atunci când producătorul face modificări fără să ne informeze în prealabil.

Pagina actualizata la data: 07-14-2024

Recomandari