Maca, 120 comprimate, Alevia - stimulent potenta

Alevia
 
67,50 lei
6423602002243
in stoc

Maca, 120 comprimate, Alevia - stimulent potenta

Maca este recunoscută mai ales că afrodiziac pentru ambele sexe, contribuie la combaterea oboselii, mentine libidoul, functia erectila si stimuleaza ovulatia.

Ce beneficii se obtin in urma administrarii Maca Alevia

  • creste si mentine libidoul,
  • afrodisiac pentru femei si barbati,
  • creste fertilitatea pentru ambele sexe,
  • regleaza si energizeaza organismul,
  • contribuie la diminuarea stresului,
  • contribuie la funcionarea normala a sistemului endocrin ( pentru femei si barbati)
  • mentine functia erectila si stimuleaza ovulatia.

De ce sa alegi Maca ca stimulent potenta?

Maca este o planta cu beneficii pentru femei si barbati, fiind un afrodisiac natural ce contine 1000 mg Maca (Lepidium meyenii extract apos uscat 2:1 din radacini).

Maca este recunoscuta ca un afrodiziac pentru ambele sexe, mentine libidoul, functia erectila, stimuleaza ovulatia, creste energia si atractia sexuala.
Produsul este un afrodisiac natural pentru femei si barbati, un remediu naturist Alevia, pentru cresterea libidoul si fertilitatii.

Maca - proprietati si beneficii

Maca (Lepidium Meyenii) este o planta a carei radacini sunt folosite in preparatele farmaceutice din medicina naturista. Are proprietati si beneficii multiple pentru organism, fiind considerata un super aliment. Extractele si produsele farmaceutice din radacina de Maca pot sa sporeasca fertilitatea la ambele sexe, fiind considerata o planta cu proprietati afrodisiace. Maca este considerata o planta cu beneficii in echilibrare hormonala, endocrine si de imbunatatire a functiei tiroidiene si chiar a sistemului imunitar. Radacina de Maca este considerata un adaptogen si un super aliment cu proprietati afrodisiace pentru ambele sexe.

Maca compozitie per capsula: contine 1000 mg Maca ( Lepidium meyenii extract apos uscat 2:1 din radacini)

Maca contraindicatii: Se administreaza cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si in cazurile de hipo sau hiperfunctie tiroidiana.
Contraindicat in boala canceroasa localizata la san, prostata ori endometru sau persoanelor cu predispozitie ereditara pentru acestea.

Maca administrare:

Cate 2 comprimate de 2 ori pe zi, dimineata si la pranz.

Prezentare: 120 capsule

Producator: Alevia

Produsul este OK si pretul cu mult mai mic fata de alte magazine!

Postare noua

Sunt de acord cu Regulamentului UE privind protecția datelor

Pastilepotentasam.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina. Ne străduim continuu să menținem informațiile la zi (poze, descrieri), iar singura situație în care acestea ar putea sa difere față de cele prezentate pe site este atunci când producătorul face modificări fără să ne informeze în prealabil.

Pagina actualizata la data: 07-14-2024

Recomandari