Larginina, 60 tablete, Cosmopharm - pentru potenta

Cosmopharm
 
60,50 lei
6424272001895
in stoc
Discounturile noastre de cantitate:
Cantitate 3+
Pret 31,00 lei
+

Larginina, 60 tablete, Cosmopharm - pentru potenta

Arginina este un aminoacid semiesential la adulti, pentru ca poate fi produs in organism, in cantitati suficiente, necesar sanatatii organismului uman.

Arginina este precursorul oxidului nitric si reprezinta "baza" suplimentelor alimentare pentru persoanele care depun efort fizic intens la sala de fitness.

In cazul administrarii argininei la persoanele cu o circulatie perfierica deficitara, aceasta are efecte pozitive asupra sitemului circulator, reduce senzatia de maini si de picoare reci si totodata ajuta si la cresterea performantelor sexuale ale barbatilor.

Datorita beneficiilor aduse la nivelul sistemului circulator, arginina contribuie si la cresterea performantelor sexuale ale barbatilor.

In egala masura, arginina stimuleaza oxigenarea organelor sexuale si circulatia sanguina.Description: https://pastilepotentasam.ro/images/companies/2/untitled%20folder/oto%20(1).jpg?1563360640804

L arginina Cosmopharm ajuta la:

  • hipertensiune arteriala;
  • migrene;
  • disfunctii sexuale la femei;
  • disfunctie erectila (impotenta );
  • protector hepatic;
  • adjuvant in terapia antitumorala.
  • infertilitatea masculina;
  • imbunatateste circulatia periferica;

De cele mai multe ori diabeticii sufera de mai multe afectiuni. Arginina are efect si asupra diabetului zaharat. Duce la imbunatatirea parametrilor.

De ce este indicat sa folosesti arginina?

Aminoacid esențial cu efect pozitiv ce sprijină sănătatea sistemului imunitar si îmbunătăţește circulaţia şi oxigenarea sângelui. Un alt beneficiu al argininei este acela ca ajuta la ameliorarea disfunctiilor.

– Arginina este un aminoacid necesar protector hepatic si detoxifiant ce ajuta la sinteza proteinelor organismului;

– Stimuleaza producerea de tes to, imbunatateste performantele sexuale, erectia in cazul barbatilor;

– Arginina este precursor al oxidului nitric. Acesta produce cresterea circulatiei si mentine tensiunea arteriala normala.

– Atunci cand este administrata concomitent cu exercitii fizice regulate, de catre persoanele care fac sport, arginina poate contribui la cresterea masei musculare.

– Stimuleaza imunitatea,

Compozitie l-arginina mg:

L-Arginina 

Mod de administrare si doze recomandate:

1 tableta pe zi, la masa. 

Modul de administrare al argininei variaza. Dat fiind faptul ca arginina poate fi produsă in mod normal de organism, în cantitatea necesara, nu există o doză recomandată.

Atunci când este administrata din suplimente nutritive, se recomanda o doza cuprinsa între 3 și 5 grame, pentru ca efectele sale să se facă simțite. In cazul sportivilor l-arginina ajuta în special la grupele de mușchi pe care acestia le lucreaza în acea zi. Venele vor fi mai vizibile decât de obicei iar muschii se vor simti mai mari.

Prezentare: 60 tablete

eu folosesc L arginina pentru pompare la sala, dar se vede si in pat !

Postare noua

Sunt de acord cu Regulamentului UE privind protecția datelor

Pastilepotentasam.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina. Ne străduim continuu să menținem informațiile la zi (poze, descrieri), iar singura situație în care acestea ar putea sa difere față de cele prezentate pe site este atunci când producătorul face modificări fără să ne informeze în prealabil.

Pagina actualizata la data: 06-22-2024

Produse Similare

Recomandari