Reducere
21%

Ginseng Corean 1000 mg, 60 tablete, Cosmopharm

Cosmopharm
Pret vechi: 55,00 lei  
43,50 lei
Discount: 11,50 lei (21%)
6424272001390
in stoc

Ginseng Corean 1000 mg, 60 tablete (potenta)

Ginseng Corean 1000 mg este un supliment natural folosit ca afrodisiac, dă energie, îmbunătățește sistemul imunitar, scade nivelul zahărului din sânge, crește abilitățile intelectuale și fizice. 

Beneficii:

 • Creste rezistența la stres, are proprietăți adaptogene (ajută organismul să se adapteze la condițiile dure de mediu).
 • Produsul influenteaza activitatea glandelor endocrine și nivelul anumitor hormoni din sânge, stimulează activitatea inimii, îmbunătățeste alimentarea cu sânge a creierului, întârzie sau chiar inversează procesul de îmbătrânire a organismului.
 • Ginseng Corean 1000 mg are multe proprietăți medicinale care cresc capacitatea organismului. Extractul de rădăcina de Ginseng Corean susține funcția creierului, combate infecțiile, stimulează sistemul nervos. Ceea ce este important, ginsengul corean sustine potența, deoarece crește sinteza oxidului nitric, care participă la procesul de erecție. 
 • Ginsengul nu are un efect pozitiv numai asupra potenței, ci și asupra întregului organism, datorită ingredientelor active zaharuri, vitamine, oligoelemente și minerale. Ginsengul corean este de obicei asociat cu afrodisiac, care crește in mod narual libidoul.
 • Rădăcina de ginseng este folosită în suplimentele de potență. Planta crește sinteza oxidului nitric, care este esențial pentru o buna erecție. Afectează relaxarea vaselor de sânge din corpul cavernos, determinând un flux crescut de sânge către organele reproducătoare.
 • Experții au descoperit că cele mai valoroase substanțe din această plantă sunt ginsenozidele. Potrivit oamenilor de știință din Seul, rădăcina plantelor îmbunătățește erecția la aproximativ 60% dintre bărbații cu tulburări de impotență.
 • Capsulele de Ginseng Cosmopharm poate sprijini și femeile care au libido scăzut, deoarece rădăcina plantei crește aportul de sânge către organele de reproducere. Suplimentarea periodică poate restabili viața sexuală.

Ginseng Corean 1000 mg contribuie la:

 • Stimulează sistemul nervos.
 • Ginseng Corean 1000 mg este revigorant, energizant si tonic.
 • Combate oboseala.
 • Ajută la creșterea rezistenței psihice si fizice.
 • Protejează organismul împotriva stresului oxidativ si ajută la creșterea capacității de autoapărare a acestuia.
 • Îmbunătățește capacitatea de efort fizic, atenție si funcțiile cognitive.
 • Menține circulația sanguină normală.
 • Întârzie procesele naturale de îmbătrânire.
 • Îmbunătățește metabolismul energetic si glucidelor.
 • Crește libidoul, poftă de viață și activitatea sexuală.
 • Ajută funcția erectilă.

Alte proprietăți ale ginsengului includ: eliminarea leziunilor celulare după radiație, sprijin pentru activitatea motorie, antipiretic, anticonvulsivant, antipsihotic, întărirea imunității la infecții, stimularea sistemului nervos central, efect antitrombotic, scăderea nivelului de zahăr din sânge sau accelerarea vindecării rănilor.

Administrare: 1 – 2 comprimate pe zi.

Pentru a vă asigura că ginsengul este cu adevărat eficient, se recomandă administrarea regulată a produsului. Doza maximă zilnică de rădăcină uscată de Ginseng corean trebuie să fie cuprinsă între 0,5 și 2 mg. Tratamentul nu trebuie să dureze mai mult de două luni. Tabletele de ginseng din compoziție trebuie administrate dimineața. Se recomandă să nu depășiți doza zilnică, deoarece pot apărea reacții adverse. Se întâmplă să apară sindromul ginseng, care se manifestă prin dureri de cap, diaree, somnolență și leziuni ale pielii.

Ginseng Corean - contraindicatii

Din păcate, persoanele cu hemofilie sau alte afecțiuni de coagulare a sângelui nu pot beneficia de proprietățile naturale ale ginsengului. Nu este recomandat persoanelor cu tendințe hipoglicemice, deoarece ginsengul reduce nivelul glicemiei. Pacienții cu hipertensiune arterială sau alte boli cardiovasculare trebuie, de asemenea, să se abțină de la a lua ginseng. Dacă sunteți îngrijorat de reacțiile adverse, este recomandat să consultați un medic, care va indica doza corespunzătoare. Ginseng nu trebuie administrat copiilor, femeilor însărcinate sau femeilor care alăptează.

Prezentare: flacon 60 tablete premium

Nici o postare găsită

Postare noua

Sunt de acord cu Regulamentului UE privind protecția datelor

Pastilepotentasam.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina. Ne străduim continuu să menținem informațiile la zi (poze, descrieri), iar singura situație în care acestea ar putea sa difere față de cele prezentate pe site este atunci când producătorul face modificări fără să ne informeze în prealabil.

Pagina actualizata la data: 06-22-2024

Produse Similare

Recomandari