Fertilovit M Plus, 90 capsule, Gonadosan

Fertilovit
 
367,00 lei
460
Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

Fertilovit M Plus, 90 capsule, Gonadosan

Supliment aliment Fertilovit M Plus este indicat in scopuri medicale speciale al problemelor de fertilitate masculina legate de calitatea slaba a materialului seminal (disfunctii testiculare).

Cercetările recente arată în mod clar că un stil de viață sănătos și alimentația sunt foarte importante și pentru viitorii tați.

În fiecare zi, o nouă generație de spermatozoizi începe să se dezvolte într-un proces care durează aproximativ 3 luni. Acești spermatozoizi sunt foarte sensibili la influențele exogene - fie ele pozitive sau negative. Prin urmare, bărbații ar trebui să se asigure că au o absorbție adecvată de antioxidanți prețioși, aminoacizi, minerale și vitamine.

Suplimentul Fertilovit M Plus conține o combinație de micronutrienți cu N-acetil-L-cisteină, citrulină și acid folic pentru acoperirea cererii crescute de cisteină, citrulină, vitamine și minerale.

În același timp, metabolismul homocisteinei beneficiază de acid folic puternic dozat, iar aminoacidul citrulină oferă un sprijin suplimentar pentru dezvoltarea sănătoasă a spermei. Organismul absoarbe citrulina și o transformă în arginină, care este un alt element de construcție al proteinelor și un material sursă important pentru sinteza substanțelor esențiale pentru ambalarea și stabilizarea ADN-ului spermatozoizilor. 

Un efect secundar binevenit este rolul său în promovarea erecției unui bărbat. Formula protejată prin brevet cu eficacitate testată de studii este potrivită în special pentru bărbații cu oligo-asteno-teratozoospermie (sindrom OAT). Ei pot experimenta o creștere a numărului de spermatozoizi, a motilității și a morfologiei.

Mod de actiune Fertilovit M Plus:

  • seleniu - asigura dezvoltarea corespunzătoare a spermei
  • zinc - asigura fertilitatea și reproducerea corespunzătoare
  • zinc - ajuta ka menținerea nivelului adecvat de testosteron în sânge
  • acid folic, vitamina D, zinc - contribuie la diviziunea celulară normală
  • acid folic - asigura metabolismul adecvat al homocisteinei
  • seleniu, vitamina C cu eliberare prelungită, vitamina E, zinc - pentru protecția celulelor împotriva stresului oxidativ

✔️ Produsul Fertilovit M Plus contine micronutrienti, citrulina, zinc si seleniu care ajuta la dezvoltarea sanatoasa a spermatozoizilor.

Este un aliment cu destinatie nutritionala dietetica speciala care actioneaza la imbunatatirea fertilitatii masculine legate de calitatea slaba a lichidului seminal.

Fertilovit M Plus Ingrediente per 2 capsule:

  • carbohidrati 0.70 din care zaharuri - 0.09 g, fibre - 0.03 g, proteine - 0.75 g, sare - <0.01 g, Grasimi 0.07 g din care saturate 0.06 g,vitamina C - 100 mg, acid folic - 500 ug, vitamina E - 100 mg, seleniu - 100 ug, zinc - 25 mg,coenzima Q10 - 15 mg, licopenul - 4 mg,glutationul - 50 mg, L-carnitina - 300 mg, L-citrulina - 300 mg, N-acetil-L-cisteina - 50 mg.

Mod de administrare: 2 capsule-zi, in timpul mesei. Se recomanda un tratament de 90 de zile cu produsul Fertilovit M Plus inainte de a incerca realizarea unei sarcini.

Prezentare: 90 capsule.

Pastilepotentasam.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina. Ne străduim continuu să menținem informațiile la zi (poze, descrieri), iar singura situație în care acestea ar putea sa difere față de cele prezentate pe site este atunci când producătorul face modificări fără să ne informeze în prealabil.

Pagina actualizata la data: 07-14-2024

Recomandari