Top 5 pozitii sexuale care iti ofera placere in dormitor

24-11-2020
de catre SAM Distribution
Top 5 pozitii sexuale care iti ofera placere in dormitor

Te invitam sa citesti articolul urmator pentru a afla cum sa o innebunesti in pat, cu ajutorul celor mai incitant si exotice pozitii sexuale, care ii vor oferi garantat un orgasm de zile mari.

Timpul petrecut în dormitor cu persoana iubită nu numai că te apropie și îți întărește legătura, dar îți poate îmbunătăți în mod semnificativ funcționarea întregului nostru corp. Este bine să știi că unele poziții sexuale sunt deosebit de sănătoase și te pot ajuta să te ferești de afecțiuni. Numeroase studii au confirmat deja că persoanele active sexual se îmbolnăvesc mai rar. Au o imunitate mai puternică, care le protejează corpul împotriva germenilor, virușilor și bacteriilor. Dar acesta nu este singurul avantaj al sexului! 

Poziția Capră

Fiind comoda pentru ambii parteneri, putem afirma faptul ca pozitia capra este dintre pozitiile cel mai des utilizate. Ce presupune? Pentru mai mult confort, femeia se poate sprijini in maini sau coate si se aseaza in genunchi. Barbatul o va penetra pe la spate, asezandu-se in genunchi. 
Aceasta pozitie mai este denumita si Doggy style, fiind perfecta pentru o stimulare suplimentara, precum a sanilor si a spatelui, cu toate ca femeia nu are o libertate de miscare la fel de mare ca cea a barbatului.

De asemenea, aceasta pozitie este ideala pentru barbatii predispusi la ejacularea precoce, acesta putand controla cu usurinta acest moment. Pozitia este ideala pentru stimularea sanilor si a spatelui, libertatea de miscare a femeii fiind mai mica, in comparatie cu cea a barbatului.

Poziția Lotus

Cu toate ca este o pozitie sexuala relativ incomoda, aceasta pozitie este extrem de excitanta si intima, care presupune flexarea indelungata a picioarelor barbatuui. Femeia se asseaza in poala barbatului, cu picioarele infasurate in jurul taliei sale, iar acesta se aseaza in pozitia lotus sau turceste. Mainile barbatului pot cuprinde talia sau soldurile femeii.

Rezultatul este un orgasm de lunga durata si intens, chiar daca pozitiile in care stau ambii parteneri sunt nefiresti. Stimularea suplimentară devine imposibilă, datorita lipsei de mobilitate

Poziția Ancoră

Poți încerca poziția ancoră, in cazul in care iti doresti sa ii oferi partenerei un orgasm nemaipomenit. Aceasta pozitie presupune aseazarea femeii cu o perna sub pelvis, pe spate, fiind considerata una dintre cele mai confortabile pozitii pentru ea. Barbatul, ii cuprinde piciorul stang, il aseaza pe umarul sau si se aseaza in genunchi in fata ei. Aceasta pozitie duce la stimularea totală a clitorisului oferindu-i femeii multa placere.

Pozitia este recomandata pentru un orgasm de lunga durata si intensitate.

Poziția 69

Aceasta pozitie este una dintre poziții sexuale care înnebunesc femeile, datorita faptului ca zonele genitale sunt stimulate continuu.
Uunul dintre parteneri e aseaza pe pat, iar celalalt invers. Unul dintre parteneri va trebui sa sustina picioarele celui care va sta in picioare, iar celalalt se va aseza invers.
Poziția 69 este recomandată persoanelor care doresc să elimine rutina din viața lor, dar și celor care doresc să încerce ceva nou. Cel mai mare avantaj al său este faptul că îndrăgostiții sunt implicați simultan si pot oferi plăcere celeilalte persoane.

Poziția Andromaca

Inspirata din mitologia greaca, aceasta pozitie este recomandata femeii careia ii place sa detina controlul in momentul orgasmului si al stimularii. 

Partenera va sta aseazat deasupra barbatului, care se va intinde in pat. Puteti incerca si varianta in care barbatul tine mainile pe soldul femeii pentru sustinere, iar femeia va sta cu intr-o parte sau cu spatele. Aceasta pozitie este perfecta deoarece ofera posibilitatea de stimulare a sanilor si ofera o stimulare vizuala deosebita.

Trebuie sa luati in calcul faptul ca este posibil sa nu obțineți rezultatele dorite din prima încercare, tinand cont de faptul ca o mare parte dintre aceste pozitii sexuale necesita putin exercitiu fizic.

Ultima actualizare a paginii: 07.11.2022

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare noua

Produse

Reducere
12%
75,00 lei 66,00 lei
Reducere
9%
53,00 lei 48,00 lei
Reducere
8%
128,00 lei 118,00 lei
Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate
Reducere
11%
75,00 lei 67,00 lei