Tribulus Terrestris, 60 capsule, Pro Natura

Pro Natura
 
38,50 lei
6420488012168
in stoc

Tribulus Terrestris 

Cunoscut popular ca si Coltii babei are urmatoarele proprietati: imbunatateste dinamica sexuala, energizant, contribuie la cresterea masei musculare si a fortei la sportivi, accelereaza refacerea dupa efort fizic. Aparținând familiei Zygofillacee și originară din India și Africa, este folosită pentru a crește fertilitatea feminină și masculină. 

Tribulus terrestris crește și în Europa și Australia, pe coastele si zonele mai calde, preferând solurile pietroase. Are tulpini ramificate care ating un metru înălțime și pe care cresc frunze mici și flori galbene. Tribulus este folosit și în medicina chineză pentru a proteja ficatul și tractul urinar, datorită conținutului ridicat de potasiu. 

Dar utilizarea sa în Occident este legată în principal de puterea sa de a stimula hormonii sexuali, crescând rata de testosteron și hormonii feminini. 

Tribulus Terrestris imbunatateste performantele sportive fiind un supliment de de ajutor pentru cresterea masei musculare. Activitatea de stimulare a nivelului de energie, face Tribulus terrestris să fie apreciat și de cei care frecventează în mod regulat sălile de sport. În timp ce capacitatea de a crește secreția de hormoni feminini il face potrivit, in randul femeilor care doresc sa-si îmbunătățească viața sexuală si de asemenea pentru femeile care se confruntă cu menopauza. 

Tribulus Terrestris este afrodisiac, tonic, astringent, protejeaza prostata, alangezic, antiinfectios si diuretic. 

Proprietățile energizante tonice ale tribulus terrestris, care stimulează activitatea sexuală și spermatogeneza pot fi identificate în prezența saponinelor steroidiene. În special, în semințe și în părțile aeriene ale plantei există o concentrație mare de protodioscină . Se pare că acțiunea acestei molecule se manifestă la bărbat cu o secreție crescută de hormon luteinizant (LH), în timp ce la femeie printr-o secreție crescută de hormon stimulant al foliculilor (FSH) și alți hormoni.

La bărbat, LH stimulează spermatogeneza și secreția de testosteron la testicule : acest lucru explică utilizarea tradițională în cazuri de fertilitate sau impotență.

Tribulus Terrestris flosit de barbati, creste sinteza de testosteron, mobilitatea spermatozoizilor si spermatogeneza, iar la femei creste libidoul si grabeste maturarea ovulului. 

Tribulus terrestris este un remediu cu proprietăți afrodisiace. 

Prin urmare, se recomandă suplimentele de Tribulus terrestris pentru cresterea libidoului și pentru tratarea disfuncției erectile. În plus, este ideal pentru sportivii care doresc să-și îmbunătățească performanța. 

Tribulus Terrestris mod de administrare: de 3 ori pe zi cate 1 capsula, pentru 2 - 3 luni. 

Utilizarea Tribulus terrestris nu este recomandată la femeile însărcinate și care alăptează. 

Prezentare: 60 capsule 

Oto putere masculina

Nici o postare găsită

Postare noua

Sunt de acord cu Regulamentului UE privind protecția datelor

Pastilepotentasam.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina. Ne străduim continuu să menținem informațiile la zi (poze, descrieri), iar singura situație în care acestea ar putea sa difere față de cele prezentate pe site este atunci când producătorul face modificări fără să ne informeze în prealabil.

Pagina actualizata la data: 04-17-2024

Recomandari