Reducere
3%

Tianli (6 fiole cu capac auriu) + Virility pentru potenta maxima

Tianli
Pret vechi: 215,00 lei  
209,00 lei
Discount: 6,00 lei (3%)
Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

Tianli cu capac auriu + Virility (pachet cu transport gratuit)

Pastilepotentasam.ro magazin online specializat pe produse naturiste pentru potenta maxima, ce va ofera produsul original - Tianli ( 6 fiole cu capac auriu) + o cutie cu 4 capsule de Virility la cel mai bun pret! Tianli este cel mai bun produs pentru potenta care chiar functioneaza in maxim 45- 60 minute de la administrare cu conditia sa fie fiola originala cu capac auriu. Produsul nu se adreseaza minorilor si nici persoanelor care sufera de boli cardiace.

Unde se gaseste Tianli

Tianli este un supliment pentru potenta care se gaseste in farmacii, dar se comercializeaza si la plafare si magazine online. Daca comandati produsul Tianli online, alegeti-va un magazin de incredere, care comercializeaza produse naturiste si suplimente alimentare originale, pentru ca exista si produse contrafacute care va distrug sanatatea.

 Virility - 4 capsule

Virility este un tonix sexual pentru barbati cu o formula 100% naturala din plante, o alternativa sanatoasa pentru a imbunatatii performantele sexuale masculine. Pastila de Virility are efect afrodisiac, mareste nivelul de testosteron si imbunatateste virilitatea.

Virility nu are efecte secundare si nu necesita prescriptie medicala.

Prezentare pachet: Tianli (1 cutie cu 6 fiole cu capac auriu + 1 cutie cu 4 capsule Virility

Pastilepotentasam.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina. Ne străduim continuu să menținem informațiile la zi (poze, descrieri), iar singura situație în care acestea ar putea sa difere față de cele prezentate pe site este atunci când producătorul face modificări fără să ne informeze în prealabil.

Pagina actualizata la data: 07-14-2024

Produse Similare

Recomandari