Prosolution Pills, 60 tablete

Zurich Medical Labs
 
255,00 lei
Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

Prosolution Pills 

Nu este ușor să fii bărbat. Nu a fost niciodată. Un barbat trebuie să isi protejeze femeia, dar totodata să o faca si fericită în pat. 

Cum vă pot ajuta pastilele ProSolution pills? 

ProSolution pills este un supliment natural, care vă poate imbunatati viața sexuala, stimulându-vă încrederea în sine. Cum? Dacă aveți de-a face cu una sau mai multe dintre aceste probleme, ProSolution ar trebui să fie cel mai bun prieten și cel mai de încredere aliat într-un dormitor:

  • Lipsa dorinței sexuale. Prosolution Pills prospect
  • Ați visat întotdeauna la erecții mai puternice, de mai lungă durată. 
  • Nu reușiți să realizați erecții complete. 
  • Aveți probleme cu recuperarea dupa partide multiple! 

Cum funcționează pastilele ProSolution? 

Aceste pastile au in compozitie doua componente principale Solidilin și Drilizen. Acești doi compuși naturali includ 100% ingrediente pe bază de plante și oxid de zinc. Când sunt combinate, te ajută să scapi de toate acele probleme enervante și jenante.

Este important de subliniat faptul că aceste pastile au un impact dublu asupra barbatilor, atât fiziologic, cât și fizic. 

Drilizenul trebuie să aibă grijă de eliberarea oxidului nitric. În același timp, Solidilin se asigură că nivelul de dopamină este ridicat, ceea ce este esențial pentru încrederea dvs.de sine 

Lista de ingrediente ProSolution 

Când vine vorba de pastilele pentru potenta, tot ce contează sunt ingredientele. Trebuie să vă asigurați că primiți un amestec corect, eficient și inofensiv din punct de vedere al efectelor secundare.

Care sunt ingredientele din compozitia ProSolution pills? 

Ginseng coreean: acest ingredient a fost utilizat pe scară largă de ceva vreme. Acesta este un cunoscut potențiator masculin și un afrodisiac puternic. Numeroasele studii au arătat că această componentă este o soluție excelentă pentru problemele de disfuncție erectilă. Principalele elemente care fac ca ginsengul coreean să funcționeze eficient se numește ginsenosid. Acest element specific influențează în mod direct fluxul de sânge în penis. Știm cu toții că aceasta este de o importanță crucială pentru producerea de spermă și obținerea unei erecții solide. Sportivii au folosit acest ingredient pentru a-și îmbunătăți performanța. Mai mult decât atât, Ginseng-ul coreean este atât de puternic încât a fost folosit și ca medicament împotriva problemelor legate de impotență, care sunt cauzate de traume psihologice.

Momordica: Acest ingredient influențează corpul nostru în mai multe feluri. De exemplu, Momordica ajută corpul nostru să reducă grăsimea suplimentară, îmbunătățește procesul de digestie și starea generală a pacienților care suferă de diabet. Drept urmare, corpul nostru poate ridica mult mai ușor nivelul de testosteron. În plus, această componentă este o sursă bogată de vitamina C. naturală. Conform ultimelor descoperiri, Momordica poate combate virusul HIV.

Butea Superba: Vorbim despre un bine-cunoscut afrodisiac tradițional folosit inițial în Thailanda. Acest ingredient și-a construit reputația respectabilă ca plantă puternică pentru barbatii care suferă de libido scaztu, disfuncție erectilă și performanțe sexuale slabe în general.

Arjuna: acest ingredient imbunatateste rezistența. Reglează fluxul de sânge și mai important ritmul cardiac. Drept urmare, acest ingredient îmbunătățește eficient sănătatea cardiovasculară, esențială pentru viața sexuală optimă.

Apigenin și Amla: Ambele ingrediente sunt binecunoscute ca o sursă naturală excelentă de vitamina C. De ce este important să aveți multă vitamina C în corp, în timp ce vă confruntați cu problemele de disfuncție erectilă. Ei bine, ar trebui să știți până acum că vitamina C avantajează vasele de sânge. Penisul este inutil fără vasele de sânge sănătoase și elastice. 

Ciuperca Reishi: Când amesteci acest ingredient cu celelalte componentele ale produsului, ceea ce obții este un corp sănătos și plin de energie. Acest ingredient are proprietățile uimitoare antibacteriene, antioxidante, antiinflamatoare, antivirale și anti-alergenice. În plus, aceasta este o soluție eficientă de prevenire a bolilor. Ceea ce este și mai interesant de știut despre acest ingredient este faptul că este un ameliorator surprinzător de eficient.

Algă marină brună: această componentă puternică din ProSolution pills este o alga, care vă poate ajuta să faceți față tuturor tipurilor de probleme, cum ar fi obezitatea, epuizarea, colesterolul ridicat și arterioscleroza. Nu trebuie neglijate nici beneficiile pentru sănătatea tiroidei. Ar trebui să știți că o tiroida sănătoasa contribuie foarte mult la un metabolism eficient și stabil. Și, atunci când atingeți o rată metabolică optimă, vă puteți aștepta la îmbunătățiri ale vieții dvs. sexuale generale și la erecții impresionante.

Curculigo: Acesta este unul dintre cele mai populare și utilizate pe scară largă afrodisiace tradiționale asiatice. Ajută barbatii prin îmbunătățirea calității erecțiilor și a libidoului. Localnicii o folosesc ca o alternativă Viagra.

Solidilin: Acest ingredient a fost testat si s-a dovedit că poate spori funcțiile sexuale. Pe lângă aceste beneficii evidente, Solidilin introduce L-Dopa în organismul nostru. Ei bine, acesta este un cunoscut precursor al dopaminei. Creierul nostru are nevoie de un neurotransmițător numit Dopamina pentru a simți plăcere și bucurie.

Drilizen: Acesta este un alt ingredient din copozitia ProSolution, cu rol esențial în stimularea secreției hormonului luteinizant. Acest hormon încurajează și mai mult secreția de testosteron în testiculele bărbaților. În plus, poate crește și nivelul de oxid nitric din corpul nostru, esențial pentru fluxul optim de sânge al penisului.

Mod de administrare: 2 tablete zilnic, cu un pahar de apă (pentru marirea penisului cu 3-6 cm în lungime şi 2-5 cm în grosime) 

Insa se poate lua o singura tabletă de ProSolution pills cu 60 de minute înainte de activitate sexuală (pentru crestereaperformantelor) 

Nici o postare găsită

Postare noua

Sunt de acord cu Regulamentului UE privind protecția datelor

Pastilepotentasam.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina. Ne străduim continuu să menținem informațiile la zi (poze, descrieri), iar singura situație în care acestea ar putea sa difere față de cele prezentate pe site este atunci când producătorul face modificări fără să ne informeze în prealabil.

Pagina actualizata la data: 07-14-2024

Recomandari