Profecund B, 30 capsule, Hyllan - creste fertilitatea

Profecund
 
159,00 lei
5949013401198
Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

Profecund B, 30 capsule - creste fertilitatea

ProFecund B este un supliment ce se adreseaza domnilor ce se confrunta cu probleme legate de infertilitate. Acest supliment alimentar are posibilitatea de a oferi sprijin functiilor reproducatoare.

Caracteristici:

  • Are capacitatea de a actiona in diverse moduri, poseda actiuni antioxidante, este util in neutralizarea radicalilor liberi si conduce la aparitia unor astfel de conditii.
  • Prin administrarea suplimentului alimentar ProFecund B, organismul dumneavoastra va avea parte de o imbunatatire a numarului de spermatozoizi si a motilitatii acestora. 
  • ProFecund B beneficiaza de proprietatile terapeutice ale ingredientelor pe baza de plante si minerale, ce intra in alcatuirea formulei sale.
  • Astfel, zincul regasit in ProFecund B prezinta un rol esential in sustinerea fertilitatii si in ameliorarea impotentei.
  • Seleniul este un alt ingredient activ ce ofera suplimentului ProFecund B calitati antioxidante, impiedicand distrugerea celulelor si amelioreaza problemele legate de infertilitate.

Un ingredient ce poseda activitati afrodiziace si face parte din compozitia suplimentului alimentar ProFecund B este radacina de Maca. A fost utilizata de foarte multa vreme in medicina traditionala pentru proprietatile sale de promovare a fertilitatii si ameliorarea a stresului si oboselii, revigorand in acest mod organismul dumneavoastra.

Beneficiile obtinute la nivelul organismului in urma administrarii ProFecund B:

- Suplimentul alimentar ProFecund B este conceput in maniera in care ajuta la imbunatatirea fertilitatii in cazul barbatilor;
- Reprezinta un bun adjuvant in sustinerea dinamicii si performantelor sexuale;
- Produsul ProFecund B echilibreaza functia reproductiva a barbatilor, gratie unor numeroase mecanisme prin care actioneaza asupra acesteia;
- Administrand suplimentul ProFecund B, puteti actiona asupra ameliorarii unor conditii de fertilitate, precum teratospermie, azoospermie, oligospermie sau astenospermie;
- Actioneaza prin sustinerea rezistentei organismului in cadrul unui efort fizic sau psihic.
- ProFecund B are posibilitatea de a imbunatati cantitatea de material seminal;

Mod de administrare:

Se recomanda o tableta/zi, pentru o perioada de aproximativ 3 luni. 

Prezentare: 30 comprimate

Vezi si Tianli

Nici o postare găsită

Postare noua

Sunt de acord cu Regulamentului UE privind protecția datelor

Pastilepotentasam.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina. Ne străduim continuu să menținem informațiile la zi (poze, descrieri), iar singura situație în care acestea ar putea sa difere față de cele prezentate pe site este atunci când producătorul face modificări fără să ne informeze în prealabil.

Pagina actualizata la data: 06-22-2024

Recomandari