Maca, 30 tablete, Bio All Green

 
24,50 lei
Momentan Indisponibil

Pentru potenta:Maca peruviana, 30 tablete, Bio All Green (afrodisiac)

Maca peruviana este un produs Bio All Green, supliment alimentar ce are in compozitie radacina de Maca, denumirea stiintifica a plantei Lepidium meyenii. Maca -stimulator al fertilitatii si afrodisiac. Acest supliment alimentar pe baza de radacina de Maca poate fi administrat de persoanele care doresc sporirea dorintei sexuale, a vitalitatii, libidoului, performante sexuale si energie. De asemenea, Maca ajuta la sporirea fertilitatii (creste numarul de spermatozoizi), prin stimularea spermatogenezei.

Supliment alimentar ECO, Maca tablete, ce incorporeaza preparate de origine vegetala si minerala.
Denumit si ginsengul Peruvian, radacina de Maca (Lepidium meyenii), este un adaptogen ca si varza sau broccoli si face parte din familia cruciferelor si este considerat ca fiind un superaliment datorita proprietatilor sale unice.

Printre beneficiile radacinei Maca se numara: fertilitatea crescuta, ofera un impuls al sistemului imunitar, un echilibru hormonal precum si un nivel crescut de energie ajutand si alte functii precum imbunatatirea puterii de concentrare si a memoriei.

Maca este considerata "adaptogen", nume intalnit la anumite plante, ierburi si substante naturale ce ajuta organismul sa se adapteze programului incarcat, factorilor de stres sau a unui loc de munca solicitant, intr-un mod natural.

Datorita proprietatilor sale de eliberare a endorfinelor si de echilibrare a hormonilor, consumul de maca ofera o stare de vitalitate, energie si buna dispozitie.

Mod de administrare: in cure de 1-3 luni - 1x3 tablete/ zi.

Dieta normala nu poate fi inlocuita cu folosirea acestui supliment alimentar. Nu depasiti portia zilnica recomandata.

Prezentare: 30 tablete

Produse Similare