ManErect XXL, 20 capsule, pentru potenta

China
 
85,00 lei
Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

ManErect XXL, 20 capsule (pentru potenta)

Este un supliment eficient pentru potent ce nu prezinta efecte secundare. ManErect XXL are la baza un mix original de aminoacizi, enzime, minerale si extracte vegetale care ajuta la sporirea energiei si vitalitatii.

Ce beneficii are ManErect XXL?

ManErect XXL este de ajutor pentru:

  • pastrarea relatiilor sexuale la nivel optim
  • pastrarea concentratiilor optime de testosteron in sange
  • sporirea energiei si vitalitatii
  • sprijina circulatia optima a sangelui

In procesul de concepere a ManErect XXL se urmeaza in tocmai indicatiile si sunt utilizate materiile prime aprobate, atent selectionate, standardizate si avizate de Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (IBA) si GMP (Good Manufacturing Practice). Calitatea ManErect XXL este garantata de trecerea prin "sita" acestor doua institutii.

Mod de administrare:

Se recomanda consumul a 1-2 capsule de ManErect XXL pe zi, intr-o doza singulara, alaturi de un pahar cu apa sau suc de fructe. Este recomandat consumul produsului cu doua ore inaintea contactului sexual. In vederea intretinerii, se poate utiliza cate o singura capsula zilnic.


Fiecare comprimat de ManErect XXL contine: 

L-arginină;  L-citrulină; extract din fructe de Colții-babei (Tribulus Terrestris), standardizat la 40% saponine; extract din rădăcină de Ginseng-coreean (Panax ginseng), standardizat la 80% ginsenozide; din rădăcină de Ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus) standardizat la 0,8% eleutheroside; MSM; extract 10:1 din rădăcină de Fo – Ti (Polygonum multiflorum); extract hidroetanolic (maltrodextrină, dioxid de siliciu) din semințe de Guarana (Paullinia cupana), standardizat la 22% cafeina; zinc (furnizând 5 mg Zn/50% VNR*); Coenzima Q10; NADH; extract hidroetanolic din fructe de Piper negru (Piper nigrum), standardizat la 95% piperine.*procent din Valorile Nutriționale de Referință cf. Regulamentului 1169/2011.

Produsul nu are in compozitia sa coloranti, arome artificale, zahar, gluten, lactoza, conservanti sau indulcitori artificiali.

✔️ L-citrulina reprezinta un aminoacid care, in interiorul organismului, se converteste la arginina si astfel scoate in evidenta efectul acesteia.

✔️ L-arginina (a-cetoglutarat) ajuta procesul de secretie a oxidului nitric (NO).

✔️ Zincul este de ajutor pentru pastrarea reproducerii si fertilitatii la nivel optim si, de asemenea, ajuta diviziunea celulara, pastrarea concentratiilor optime de testosteron in sange. In plus, acesta contribuie si la sinteza optima de ADN, dar si la protectia celulelor impotriva stresului oxidativ. 

✔️ Ginsengul coreean este de ajutor pentru pastrarea relatiilor sexuale optime si la asigurarea vitalitatii. In plus, este de ajutor pentru mentinerea starii energetice si a vitalitatii si combate starea de oboseala.

✔️ Ginsengul siberian sprijina circulatia optima a sangelui si este de ajutor pentru adaptarea organismului in conditiile specifice de mediu, conferind energie fizica si mentala. 

✔️ Guarana combate senzatia de oboseala si stresul.

✔️ Coenzima Q10 si NADH (coenzima E1) actioneaza cu efect special la nivelul mitochondrial, avand rol vital pentru producerea energiei celulare.

✔️ MSM reprezinta o forma organica de sulf, care este necesara organismului pentru biosinteza celulara optima.

Doza zilnica recomandata nu trebuie depasita!

Nu este recomandat sa utilizati ManErect XXL in asociere cu produse vasodilatante sau altele pentru ameliorarea vietii sexuale.

ManErect XXL nu este recomandat persoanelor care sufera de alergii la vreunul dintre ingredientele sale, nici celor care sufera de probleme la inima si carora nu le este recomandat efortul fizic.

Nu este recomandat, de asemenea, nici sportivilor de performanta, decat dupa obtinerea acceptului unui specialist.

Mod de prezentare: 20 de capsule

Nici o postare găsită

Postare noua

Sunt de acord cu Regulamentului UE privind protecția datelor

Pastilepotentasam.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina. Ne străduim continuu să menținem informațiile la zi (poze, descrieri), iar singura situație în care acestea ar putea sa difere față de cele prezentate pe site este atunci când producătorul face modificări fără să ne informeze în prealabil.

Pagina actualizata la data: 11-30-2023

Produse Similare

Recomandari

Reducere
10%
139,00 lei 125,00 lei
Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate
Reducere
24%
139,00 lei 106,00 lei
Reducere
8%
123,00 lei 113,00 lei
Reducere
8%
128,00 lei 118,00 lei
Reducere
10%
101,00 lei 91,00 lei
Reducere
8%
123,00 lei 113,00 lei
Reducere
7%
148,00 lei 138,00 lei
Reducere
17%
88,00 lei 73,00 lei
Reducere
10%
83,25 lei 75,00 lei
93,00 lei
Reducere
13%
86,00 lei 75,00 lei
Reducere
9%
53,00 lei 48,00 lei
Reducere
11%
61,00 lei 54,00 lei