Zone erogene la barbati - harta punctelor sensibile

20-01-2021
de catre SAM Distribution
Zone erogene la barbati - harta punctelor sensibile

Zonele erogene la barbati se refera la locuri sensibile la mângâieri si sarutari. Stimularea acestor zone prin atingere sau mângâiere ajuta la cresterea dorinței sexuale. Cunoașterea unor astfel de puncte pe corpul partenerului dumneavoastra, vă ajută să aveti o relație de succes. Deci, care sunt zonele erogene de pe corpul unui barbat?

Identificarea zonelor erogene la un barbat este mult mai dificilă decât la o femeie. Femeile au multe puncte pe corp care sunt ușor de stârnit, insa la bărbați, zonele erogene ocupă doar 3% din suprafața corpului. Acestea se găsesc în principal în zona genitală, dar pot fi localizate și în alte zone ale corpului. La femei, harta zonelor erogene reprezintă aproape 15% din suprafața corpului. Cu toate acestea, preferințele sexuale sunt individuale și merită să experimentați pentru a găsi cele mai sensibile locuri la un bărbat. 

Zone erogene

Zonele erogene, atât la barbati, cât și la femei, sunt locuri pe corp extrem de sensibile la atingere. Stimularea corpului în aceste zone specifice crește dorința și face sexul și mai plăcut. De unde vin aceste reacții și creșterea bruscă a dorintei sexuale? Acest lucru se întâmplă ca urmare a stimularii terminațiilor nervoase care se află pe corpul fiecărei ființe umane. Medicii subliniază că există aproximativ 1500 de receptori senzoriali pe 1 cm² din corp.

Zonele erogene masculine pot fi împărțite în două tipuri:

 • zone erogene specifice - aceste locuri de pe corpul barbatului sunt caracterizate printr-un număr nu prea mare de terminații nervoase. Stimularea lor poate fi interesantă, dar aceste puncte difera la fiecare persoană. Pentru unii bărbați vor fi urechile, pentru alții vor fi brațele sau spatele.
 • zone erogene nespecifice - aceste zone ale corpului masculin se caracterizează prin numeroase terminații nervoase și prin urmare o sensibilitate mult mai mare la stimulare. Atingerea și stârnirea unor astfel de zone erogene la barbati duce întotdeauna la o emoție maximă. Cele mai sensibile zone sunt în primul rând organele genitale masculine. 

Citeste si Top 5 pozitii sexuale care iti ofera placere in dormitor

Mulți oameni cred că pielea bărbaților nu este cu adevărat sensibilă la atingere, iar această calitate este adesea atribuită doar femeilor. Aceasta este o observație foarte falsă. Un bărbat este cel mai încântat să vadă o femeie goală, dar are nevoie și de atingere și mângâiere pentru a fi pe deplin entuziasmat. Simpla stimulare a zonelor erogene ale unui barbat duce adesea la erecție și orgasm. 

Zone erogene la barbati 

Cunoașterea zonelor erogene ale barbatilor este cea mai bună parte a preludiului și a plăcerii reciproce a partenerilor. Fiecare bărbat are nevoie de mângâiere și stimulare suplimentară pentru a obține o erecție. Prin urmare, merită ca ambele părți să se îngrijească reciproc în timpul actului sexual. O femeie poate trezi foarte rapid un bărbat mângâind și atingând cele mai erogene puncte ale corpului său. 

O hartă a punctelor sensibile de pe corpul unui bărbat ar trebui să fie familiară pentru fiecare femeie. Și foarte des aceste puncte variază de la partener la partener. Unii oameni sunt entuziasmați de o mângâiere pe spate, în timp ce alții dacă sunt sărutați pe ureche. Pentru o placere mai mare, trebuie să experimentați și să descoperiți noi zone. De foarte multe ori, un bărbat poate ajuta o femeie îndrumând-o către anumite acțiuni. 

Pentru ca sexul să fie o plăcere deplină, trebuie să vă relaxați mental și fizic. Stresul este un factor foarte daunator.  

Unele femei cred că zonele erogene la bărbați se refera doar zona genitală. Dar nu este așa. Harta punctelor sensibile de pe corpul unui bărbat este destul de extinsă. Aflati care sunt aceste zone pentru a-l excita mai mult și a-l stimula să fie mai activ sexual. 

Iată cele mai populare zone erogene la barbati: zone-erogene-femei-si-barbati

 • urechile - sunt foarte sensibile la atingere. Unii bărbați adora aceasta zona. Emoția poate fi cauzată de un sărut pe ureche sau de senzația de respirație a partenerului; 
 • fața - aceasta este partea corpului pe care există multe zone erogene. Desigur, cel mai faimos loc este gura, iar felul în care o săruți poate duce la multă emoție. 
 • perineul - acesta este cel mai important punct erogen al omului. Este bine să stimulați perineul la sfârșitul preludiului, deoarece excitarea acestui loc înseamnă că bărbatul este gata sa mearga mai departe. Toate zonele din jurul penisului sunt foarte sensibile, chiar și la cea mai mică mângâiere.
 • gâtul - acesta este un punct erogen foarte puternic. Este într-adevăr o zonă foarte sensibilă, mai ales între maxilarul inferior și mărul lui Adam.
 • spatele - acesta este un punct erogen foarte important, iar pentru unii bărbați este chiar unul dintre cele mai importante. Barbatilor le place să fie sărutați pe spate, zgâriați sau mângâiați.
 • mameloane - multi cred că mameloanele sunt erogene doar la femei. Și totuși nu. Sunt bărbați cărora le place să-și mângâie sfarcurile, să le atingă, sărute sau chiar să le muște ușor. Uneori, prea multă mângâiere a acestei părți a corpului masculin poate fi dureroasă. De aceea, se recomandă precautie și creșterea treptata a intensitatii. 
 • fesele - sunt realizate din țesut adipos, astfel încât să le puteți atinge în diferite moduri și să le mângâiți sau chiar să le sărutați. Cu cât va apropiati de de anus, cu atât zona este mai sensibila la stimuli. Prin urmare, stimularea acestui loc îi excită foarte mult pe barbati. 
 • picioarele - acesta este un loc destul de sensibil. Mângâierile acestei părți ale corpului sunt atribuite în principal femeilor. Dar bărbaților le place, de asemenea, să fie stimulați, masați sau sărutați.
 • anusul - multe cupluri evită să mângâie anusul. Și unii chiar cred că acest loc este un punct erogen doar pentru cuplurile gay. Anusul, totuși, este o zonă foarte sensibilă la atingere și acolo se află punctul G masculin (6-7 cm adâncime). Stimularea rectală duce cel mai adesea la un orgasm rapid. 

Poti continua sa citesti: 10 sfaturi pentru potenta, care functioneaza indiferent de varsta

Cel mai erogen loc al unui barbat

Cel mai erogen loc al unui barbat il reprezinta organe genitale. Cel mai sensibil punct erogen este penisul cu o mulțime de zone care sunt sensibile la atingere și mângâiere. Una dintre cele mai sensibile părți ale penisului este glandul, care este capul penisului. Este un loc foarte delicat, așa că atingerile ar trebui sa fie blânde. Glandul este acoperit de preput și în timpul unei erecții, alunecă în jos. Acesta este un alt loc foarte sensibil la atingere și stimulare. Atingerea acestei părți, sărutul sau chiar linsul creează o senzație erotică foarte puternică. Multor bărbați le place să li se maseze scrotul. Scrotul necesită atingeri tandre, deoarece este foarte sensibil la durere. 

Partenerii ar trebui să-si descopere reciproc zonele erogene si sa profite de ele, pentru o viață sexuală de succes și interesantă, insa este nevoie de timp.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare noua

Produse

Reducere
10%
75,00 lei 67,50 lei
Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate
Reducere
10%
75,00 lei 67,50 lei
Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate
Reducere
11%
61,00 lei 54,00 lei
Reducere
11%
75,00 lei 67,00 lei
Reducere
8%
128,00 lei 118,00 lei
Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate