Vitamine si minerale pentru potenta

09-07-2020
de catre . Admin
Vitamine si minerale pentru potenta

Ce sunt vitaminele si mineralele?

Vitaminele și mineralele sunt substanțe naturale și esențiale pentru buna funcționare a organismului. Ele permit echilibrul fluidelor celulare sau funcționarea corespunzătoare a celulelor sănătoase si ajuta la cresterea potentei. Cele mai importante vitamine sunt vitaminele B, vitamina C, vitamina E, vitamina A și Beta Karoten.

VITAMINELE B
Vitaminele aparținând acestui grup au multe funcții cheie în corpul uman. Ele acționează ca un fel de fundament pentru buna funcționare a sistemului sexual atât la femei, cât și la bărbați. Acestea afectează semnificativ starea și echilibrul vaselor de sânge, pentru expansiunea corectă și pentru fluxul de sânge in întregul corp. Vitaminele B sunt, prin urmare, esențiale pentru buna funcționare a sistemului sexual. Vitamine si minerale pentru potenta

VITAMINA C
Vitamina C, numită acid ascorbic, este un adevărat antioxidant care combate toate tipurile de defecțiuni, cum ar fi radicalii liberi. Datorită acestui fapt, vitamina C afectează calitatea spermei, dăunând materialului genetic anormal al spermei. Utilizarea vitaminei C previne avortul la femei. Administrarea insuficientă de vitamina C poate duce la numeroase efecte negative, precum roșeața și sângerarea gingiilor, slăbirea imunității și anemiei. Necesarul zilnic al acestei vitamine pentru potenta este de aproximativ 60 mg.

VITAMINA E
Tocoferolul sau vitamina E este un antioxidant eficient în corpul uman, care combate radicalii liberi și protejează organismul de peroxizii lipidici. Funcționează cel mai eficient în combinație cu vitamina C și beta-caroten. Vitamina E participă la producerea prostaglandinelor, care determină uterul să se contracte în timpul actului sexual. În plus, participă la procesele de reproducere și, prin urmare, previne infertilitatea. Deficiența acestuia determină o scădere a secreției de hormoni gonadotropi, care este rezultatul degenerarii spermatozoizilor la bărbați și tulburărilor care apar în timpul sarcinii. 

VITAMINA A ȘI BETA-CAROTEN
Atât vitamina A cât și beta-carotenul joacă un rol extrem de important în organismul uman. În primul rând, acestea sunt necesare pentru buna funcționare a organului vizual, a pielii și a sistemului reproducător al femeilor și bărbaților. Vitamina A participă la aproape toate sintezele hormonilor sexuali. De asemenea, acestea previn efectele nocive ale estrogenului la femei, deoarece nivelul foarte scăzut al acestei vitamine reduce dorința sexuală la femei.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare noua