Vitamine si minerale pentru potenta

09-07-2020
de catre SAM Distribution
Vitamine si minerale pentru potenta

Cel mai important rol în lupta împotriva problemelor de erecție îl joacă suplimentele cu vitamine pentru potenta. Impotența și scăderea libidoului nu îi preocupă doar pe bărbații peste 50 de ani, așa cum se crede în mod obișnuit, ci și pe cei mai tineri.

O serie de vitamine pentru potenta masculina vin în ajutor, susțin funcțiile naturale ale sistemului reproductiv, facilitează inducerea și menținerea unei erecții și cresc libidoul.

Ce sunt vitaminele si mineralele?

Vitaminele și mineralele sunt substanțe naturale și esențiale pentru buna funcționare a organismului. Ele permit echilibrul fluidelor celulare sau funcționarea corespunzătoare a celulelor sănătoase si ajuta la cresterea potentei. Cele mai bune vitamine pentru potenta sunt vitaminele B, vitamina C, vitamina E, vitamina A și Beta Karoten.

Vitaminele B
Vitaminele aparținând acestui grup au multe funcții cheie în corpul uman. Ele acționează ca un fel de fundament pentru buna funcționare a sistemului sexual atât la femei, cât și la bărbați. Acestea afectează semnificativ starea și echilibrul vaselor de sânge, pentru expansiunea corectă și pentru fluxul de sânge in întregul corp. Vitaminele B sunt, prin urmare, esențiale pentru buna funcționare a sistemului sexual. Vitamine si minerale pentru potenta

Vitamina C
Vitamina C, numită acid ascorbic, este un adevărat antioxidant care combate toate tipurile de defecțiuni, cum ar fi radicalii liberi. Datorită acestui fapt, vitamina C afectează calitatea spermei, dăunând materialului genetic anormal al spermei.

Utilizarea vitaminei C previne avortul la femei. Administrarea insuficientă de vitamina C poate duce la numeroase efecte negative, precum roșeața și sângerarea gingiilor, slăbirea imunității și anemiei.

Necesarul zilnic al acestei vitamine pentru potenta la barbati este de aproximativ 60 mg.

Vitamina E
Tocoferolul sau vitamina E este un antioxidant eficient în corpul uman, care combate radicalii liberi și protejează organismul de peroxizii lipidici. Funcționează cel mai eficient în combinație cu vitamina C și beta-caroten.

Vitamina E participă la producerea prostaglandinelor, care determină uterul să se contracte în timpul actului sexual. În plus, participă la procesele de reproducere și, prin urmare, previne infertilitatea. Deficiența acestuia determină o scădere a secreției de hormoni gonadotropi, care este rezultatul degenerarii spermatozoizilor la bărbați și tulburărilor care apar în timpul sarcinii. 

Vitamina A si beta-caroten
Atât vitamina A cât și beta-carotenul joacă un rol extrem de important în organismul uman. În primul rând, acestea sunt necesare pentru buna funcționare a organului vizual, a pielii și a sistemului reproducător al femeilor și bărbaților.

Vitamina A participă la aproape toate sintezele hormonilor sexuali. De asemenea, aceste vitamine pentru cresterea potentei previn efectele nocive ale estrogenului la femei, deoarece nivelul foarte scăzut al acestei vitamine reduce dorința sexuală la femei.

Ultima actualizare a paginii: 07.11.2022

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare noua