Viata Sexuala - Pastilepotentasam.ro

19-05-2017
de catre . Admin
Viata Sexuala - Pastilepotentasam.ro

Viata sexuala, functia de reproducere si placerea sexuala

La specia umana, sexualitatea s-a subdivizat incetul cu incetul in doua domenii: cel al procrearii si cel al dragostei si al placerii sexuale. Aceasta divizare, specifica fiintelor umane, este un element esential al intelegerii raporturilor dintre indivizi. La regnul animal, alegerea unui partener se realizeaza gratie unor strategii sau unor modele de comunicare (dans nuptial, cantece, miresme, culori...), dar ramane destinata unei functii strict de reproducere, avand loc in anumite momente ale anului ( sezonul de rut sau perioada de reproducere). Chiar daca exista ritualuri de seductie si la oameni, procesul care face ca doi indivizi sa se intalneasca si sa stabileasca raporturi intime presupune interactiunea unor factori numerosi ( povestea personala a individului, asteptarile sale, nevoile sale...) prin care cautarea placerii sexuale si atasamentul afectiv se adauga instinctului de reproducere.

Educatia sexuala

Desprinderea vietii sexuale nu este numai o problema de experienta personala. Ea implica si cunostinte teoretice; cunoasterea propriului corp, a anatomiei aparatului genital, a functiilor si a evolutiei sale in decursul vietii ne ajuta nu numai sa apreciem mai bine propria sexualitate, ci ne poate familiariza cu etapele importante ale vietii sexuale si genitale care sunt, de exemplu, pubertatea, sarcina sau menopauza. Aceasta educatie sexuala trebuie inceputa foarte devreme, astfel incat sa se integreze natural in cunostintele tinerilor si sa nu para un sector rezervat adultilor. Ea consta in raspunsuri simple, dar exacte, la intrebarile copiilor ( despre diferente fete/baieti, despre originea vietii...) si in anticiparea anumitor intrebari ( despre relatiile sexuale, despre transformarile caracteristice pubertatii...). O atitudine pozitiva si deschisa a familiei si a scolii contribuie la echilibrul viitorului adult. Aceasta educatie trebuie sa prezinte si principalele riscuri legate de raporturile sexuale ( sarcina nedorita, bolile cu transmitere sexuala, cum ar fi SIDA) si mijloacele eficiente de prevenire a lor.

Bolile

In sfarsit, aceasta carte trateaza si bolile care afecteaza aparatul genital (infectii, cancere, malformatii) si tulburarile care pot perturba viata sexuala, precum cele de erectie care apar ca efecte adverse la anumite medicamente.

Sursa: Viata sexuala - Biblioteca medicala a familiei

Trateaza impotenta, alte probleme sexuale masculine sau feminine, problemele sexuale care pot fi ameliorate cu ajutorul produselor noastre naturiste pe baza de plante medicinale, ce au efect rapid si fara reactii adverse. In lista noasta de produse naturiste adjuvante gasiti cele mai bune produse, vitamine si minerale, medicamente OTC ( medicamente care se pot elibera fara prescriptie medicala, fara retete) in diverse forme farmaceutice:fiole, tincturi, ceaiuri, pulberi farmaceutici, comprimate (pastile potenta), pilule, tablete ce pot fi administrate ca tratament medicamentos adjuvant pentru diverse boli, afectiuni, disfunctii sexuale sau endocrine care pot scadea potenta, libidoul la ambele sexe.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare noua