Minunea din borcan Apisan Forte

10-04-2017
de catre SAM Distribution
Minunea din borcan Apisan Forte

Apisan Forte

Cunoscută încă din antichitate drept un medicament miraculos – mierea naturală continuă şi azi să ne surprindă fiind capabila să rezolve prin administrare internă problemele digestive, dar şi să cicatrizeze si dezinfecteze rănile, dacă e aplicată extern. Pe baza mierii, inginerul Victor Bogdan, un apicultor pasionat, a gaindit si conceput Apisan Forte, un supliment nutritiv apropiat ca si copoziţiei de substanţele cu care se hrănesc larvele de albine. Victor Bogdan potrivit propriilor declaraţii, a pus la punct scheme de tratament pentru cel puţin 200 de boli, printre care: cancer la ficat, rinichi, leucemie, neoplasm de sân cu metastază pulmonară, metastază osoasă la coloana vertebrală, neoplasm laringian, melanom malign cu metastază ganglionară, psoriazis generalizat, colecistită, cardiopatie ischemică, adenom al prostatei, discopatie, zona Zoster, psihoză depresivă, ulcer, schizofrenie paranoidă, insuficienţă renală cronică. La domnul Victor Bogdan au apelat oameni disperaţi dar cu sperante, care urmând întocmai recomandările inginerului, şi-au prelungit viaţa. Suplimentul naturist Apisan Forte conţine miere, polen, aminoacizi esenţiali, liposubile, vitamine hidrosolubile, hormoni, acizi nucleici, substanţe antioxidante si enzime.
 

 

În ce constă terapia cu Apisan Forte?

Suplimentul trebuie administrat pe nemâncate si neapărat cu o linguriţă de plastic sau lemn prin menţinere sub limbă preţ de câteva minute, nu prin înghiţire rapidă. Odata inceput tratamentul, bolnavul trebuie sa urmeze o dietă strictă, si concomitent trebuie să facă reflexoterapie si să bea ceaiuri.

Schema de tratament care durează intre o luna si câteva luni este personalizată în funcţie de pacient si boală.Bioterapeutul expediază beneficiarului lista cu alimentele bune si cele interzise, cu instrucţiunile de utilizare, planşe cu punctele din talpă ce trebuie masate si borcanul cu Apisan Forte. Preţul pentru Apisan este, la www.SamDistribution.ro, este de 420 ron pentru 3 kg. Miraculosul leac, in păcate, nu este de găsit în plafare si nici în farmacii, deoarece producţia industrială a produsului i-ar altera calităţile.

La ce e bun Apisan Forte?

Apisan Forte sporeşte imunitatea, ajută la dezvoltarea organismului copiilor în perioada de creştere, stimulează activitatea creierului, împiedică şi ameliorează evoluţia hipertrofiei de prostată, rezolvă dereglările hormonale. Apisan Forte este recomandat în varice, flebite, hemoroizi, colită, constipaţie, pietre la fiere, grăbeşte procesul de cicatrizare a rănilor, arteroscleroză, elimină infecţiile pielii, este hepatoprotector şi cardioprotector, combate tusea şi favorizează expectoraţia, ameliorează vederea etc. Produsul Apisan Forte nu prezintă efecte secundare, singura contraindicaţie a lui fiind diabetul, însă este indicat ca pacientul sa ceara si sfatul medicului înainte de a începe tratamentul.

Sam Distribution SRL prin magazinele sale www.SamDistribution.ro si www.ProduseNaturisteSam.ro este distribuitor direct al produsului Apisan Forte, sub indrumarea inginerului Terapeutul Victor Bogdan. Pentru comenzi telefonice: 0764.300.469 / 0721.281.755

Ultima actualizare a paginii: 07.11.2022

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare noua