Disfunctii sexuale masculine (impotenta)

27-03-2017
de catre John Doe
Disfunctii sexuale masculine (impotenta)

Disfunctii sexuale masculine ( impotenta, cauze, simptome, tratament, medicamente pentru potenta)

Disfuncția sexuala este un simptom medicale și social grav, care apare la 10-52% dintre barbați și 25-63% dintre femei. Principalul motiv de impotenta de sex masculin, numita disfunctia erectila (DE) este considerata ca fiind una dintre cele mai importante probleme de sanatate publica, deoarece afecteaza un mare procent de oameni.

Disfunctia erectila numita si impotenta sexuala masculina este definita ca incapacitatea de consecventa de a obține sau menține o erecție, si un act sexual satisfacător pentru partenera de sex.

Se estimeaza ca aproximativ 20-30 de milioane de oameni sufera de un anumit grad de disfuncție sexuala.

Ea apare frecvent la barbatii de varsta mijlocie (peste 50 ani), Impotența apare la 50% dintre barbatii cu diabet zaharat. Ateroscleroza este cauza a impotentei, la aproximativ 40% la barbatii cu varsta peste 50 de ani.

Printre cele mai frecvent recunoscute condițiile asociate sunt hipertensiunea arteriala, probleme de colesterol, trigliceride, diabet, si fumatul.

Tulburari endocrine, cum ar fi probleme testosteron scazut si tiroida contribuie , de asemenea , la disfunctia erectila (DE), traumatisme pelvine, chirurgie pelvină ( probleme majore cu prostata, vezica urinara) terapii cu radiatii in zona pelviana, sunt, de asemenea, legate de DE (disfunctie erectila).

Disfuncția sexuala masculina este, de asemenea, cauzata de diverși factori, cum ar fi tulburarile psihologice precum: anxietatea, depresia, stresul, frica de sex, tulburari neurologice, accident vascular cerebral, traumatisme cerebrale și boala Parkinson,

Alte cauze organice includ insuficiență renala cronică, insuficiența hepatica, scleroza multipla, boala Alzheimer, apneea de somn si boli pulmonare obstructive cronice. abuzul cronic de alcool si fumatul, de asemenea, afecteaza în mod negativ potența sexuala. Scaderea nivelului de hormoni odata cu inaintarea in varsta, boli sistemice, cum ar fi cancerul influențeaza, de asemenea, capacitatea sexuala.

Disfunctia erectila sau impotenta masculina este de asemenea asociat cu unii agenți terapeutici , cum ar fi antihipertensivele, antipsihotice, antidepresive, și medicamente pentru diabet zaharat.

Ultima actualizare a paginii: 07.11.2022

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare noua

Produse

Reducere
12%
95,00 lei 84,00 lei
Reducere
7%
148,00 lei 138,00 lei
Reducere
8%
128,00 lei 118,00 lei
Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate
Reducere
11%
75,00 lei 67,00 lei