Cum sa rezisti mai mult in pat in timpul actului sexual - metode eficiente

26-01-2021
de catre SAM Distribution
Cum sa rezisti mai mult in pat in timpul actului sexual - metode eficiente

Cum sa rezisti mai mult in pat? Sute de barbați caută răspunsuri la această întrebare în fiecare zi. Specialistii sunt de parere ca ejacularea precoce nu este o raritate! Statistic, această problemă afectează fiecare al treilea bărbat și vârsta nu joacă un rol semnificativ. In acest articol sunt prezentate cele mai eficiente metode de a rezista mai mult in pat și cum sa ejaculezi mai greu.

Ejaculare precoce - ce inseamna?

Ejacularea precoce este o disfuncție sexuală. Afecteaza milioane de barbati si apare atunci când actul sexual nu poate fi dus pana la capat, deoarece ejacularea are loc mai devreme decât ar vrea barbatul. Rezultatul este o relație care nu satisface niciuna dintre părți.

Se pare că medicii disting până la 3 tipuri de tulburări de ejaculare:

 • ejacularea care apare chiar în stadiul de mângâieri.
 • ejacularea precoce care are loc înainte de actul sexual sau când penisul este introdus în vagin
 • ejacularea care apare imediat după începerea actului sexual sau prea devreme pentru ca persoanele implicate sa se bucure de acutul sexual.

Cât ar trebui să dureze actul sexual?

Merită menționat de la început că actul sexual normal nu este ceea ce știm din filmele porno. Deși puteți și este bine să prelungiți mângâierile, actul sexual al unui bărbat sănătos durează doar câteva minute. Problema apare atunci când ejacularea apare imediat. 

Cauzele ejaculării precoce

Înainte de a începe să cautati raspunsuri la intrebarea, cum sa rezisti mai mult in timpul actului sexual, este o idee bună să descoperiti mai intai cauzele. Ejacularea precoce poate avea cauze psihologice, cauze biologice din cauza problemelor de sanatate, dar si relația cu partenera poate fi o cauza.

Vă recomandăm: Ejacularea precoce: ce inseamna, cauze si tratament

In cazul ejaculării precoce cauzele pof fi multiple: 

 • relația cu partenera  
 • experiențe sexuale traumatice din trecut
 • frica de sarcină
 • raporturi sexuale rare sau neregulate
 • lipsa de experiență în sex (pentru bărbații care încep actul sexual)
 • tulburări de dispoziție, inclusiv depresie
 • anxietate
 • dependențe, de exemplu droguri, alcoolism.

Exercițiile impotriva ejacularii precoce ar trebui să vă ajute sau sa amelioreze aceste simptome. Situatia este mult mai complicată, în cazul in care o afectiune reprezinta factorul declansator. In acest caz va statuim să mergeti la doctor.

Bolile responsabile de ejaculrea precoce:

 • Diabet,
 • probleme cu sistemul genito-urinar (de exemplu, mărirea prostatei),
 • Hipotiroidism,
 • unele boli neurologice,
 • disfuncție erectilă.

Ejacularea prematura poate aparea și ocazional, fara motive de ingrijorare, în situații în care partenera este foarte atractivă. 

cum sa rezisti in pat

Cum sa rezisti mai mult in timpul actului sexual?

Există câteva sfaturi importante de care trebuie sa tineti conte pentru a avea o relație sexuală de succes. În primul rând, inainte de a afla ce trebuie sa faci sa nu te termini repede, nu uita să excluzi orice boala care poate cauza probleme de erecție și care necesită tratament. Dacă acest lucru nu se aplică în cazul tau, esti un caz fericit si ai la dispozitie mai multe trucuri si metode de a rezista mai mult in pat. 

Limitați situațiile stresante

Stresul este un factor declansator al problemelor de ejaculare, dar și al tuturor celorlalte disfuncții erectile. Stresul excesiv asupra sistemului nervos va afecta cu siguranță calitatea actului sexual. Pentru a gestiona cu succes aceasta problema, trebuie sa va odihniti și să aveți un timp de recuperare suficient. Încercați să nu munciti peste program și să vă relaxati.

Renunțați la alcool înainte de actul sexual

Alcoolul are o influență mare asupra sexului. Deși mulți bărbați cred că alcoolul îi va ajuta să fie mai îndrăzneți în pat, această teorie este una gresita. Pe lângă alcool, trebuie mentionat ca si tutunul poate avea efecte negative. 

Încearcă să faci sex cât mai des posibil

Ejacularea precoce poate rezulta din relații sexuale intermitente (prea rare). Cu ajutorul partenerei, puteți îmbunătăți semnificativ situația sau puteți scăpa complet de problemă.

Faceți sport si exerciții pentru ejaculare prematură

Pentru a vă bucura de sex mai lung, trebuie sa faceți mișcare. 30 de minute de sport zilnic, va pot ajuta să recâștigați controlul asupra ejaculării precoce în 4 săptămâni.

Metode de a rezista mai mult in pat

Problema ejaculării precoce nu trebuie sa va afecteze viața. În majoritatea cazurilor, aceasta problema are rezolvare, trebuie să vă apropiați mai mult unul de altul și mai presus de toate, să vă acordați timp, astfel tu o sa poti sa rezisti mai mult in pat. 

Sexologii sugerează, că o alta metoda de a rezista mai mult in pat, este aceea de a reduce la minim stimulii vizuali. Acest lucru se realizează prin pozitii sexuale care vă permit să vă priviți în ochii, astfel incat formele ei sa fie ascuse ochiului.

Există si cazuri în care este necesar să folositi un tratament medicamentos. Cu toate acestea, pastilele pentru potenta luate sub supravegherea unui medic ar trebui sa va ajute.

Cum sa ejaculezi mai greu?

Daca vrei sa ejaculezi mai greu, exercițiile de ejaculare sunt pur și simplu tehnici dovedite pentru a putea sa rezisti mai mult in timpul actului sexual. În absența bolilor, toate aceste metode de a rezista mai mult in pat, vor deveni eficiente in timp.

Tehnica celor 3 degete

Nu este nimic nou. Tehnica de compresie perineală este cunoscută în China de peste 5.000 de ani și este foarte populară datorită eficacității sale. Se crede că depășește orice metodă de întârziere a ejaculării. Ca tu sa nu te termini repede, trebuie să vă acordați ceva timp.

Care este tehnica celor 3 degete? Pe măsură ce ejacularea se apropie, femeia ar trebui să apese punctul din centrul perineului masculin, între testicule și anus. După ce ati așteptat putin ca entuziasmul să scadă, punctul culminant al actului sexual ar trebui să vină câteva minute mai târziu.

Antrenament Kegel

Deși este cunoscut ca exercițiu pentru femei, antrenamentul Kegel poate îmbunătăți semnificativ și calitatea vieții bărbaților. Este recomandat să efectuați în mod regulat 30 de serii de contracții rapide și relaxare a mușchilor pelvisului și mai multe serii de contracții de aproximativ 10 secunde.

Pentru un efect optim, exercitiile trebuie repetate dimineața și seara. Se pare că exercitiile Kegel permit un control mai bun al reacției de ejaculare. 

Tehnica Stop and Go

Există multe modalități metode de a rezista mai mult in pat, unele dintre ele sunt foarte simple. Aceasta este tehnica Stop and Go, care presupune oprirea penetrării chiar înainte ca bărbatul să ajungă la orgasm. În acest timp, își poate mângâia partenera. Odată ce tensiunea s-a potolit, puteți reveni la actul sexual. Este de două ori plăcut, mai ales pentru o femeie.

Atunci când cauti un mod ca tu sa rezisti mai mult in pat, incepe prin a vorbi sincer cu femeia ta. Este foarte important ca amândoi să fiți conștienți de așteptările și îndoielile voastre. Relațiile bune se bazează pe încredere și respect deplin, astfel încât veți putea conta pe sprijin și ajutor în combaterea ejaculării precoce.

Cel mai important lucru este să nu ignori sau să-ți fie rușine de problema ejaculării precoce. Cu cât reacționați mai repede, cu atât scăpați mai repede de probleme și puteti rezista mai mult in pat, astfel incat să profitați la maximum de viață. Sexul este o plăcere și trebuie sa fie de cea mai bună calitate.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare noua