Cum functioneaza viata sexuala de cuplu

11-05-2017
de catre SAM Distribution
Cum functioneaza viata sexuala de cuplu

Despre iubire, Cum functioneaza viata sexuala de cuplu

Despre iubire, dragostea, liantul sexualitatii. Persistenta dorintei si a placerii in cuplu este esentiala intr-o relatie amoroasa tandra si stabila. Complementaritatea efectiva si sexuala dintre un barbat si o femeie se realizeaza si se imbogateste ideal in interiorul cuplului, pe baza unei legaturi erotice de lunga durata.

Nesatisfacerea sexuala reciproca costituie un aspect important si una dintre legaturile esentiale din viata de cuplu, chiar daca si alte elemente sunt indispensabile pentru asigurarea durabilitatii unei casatorii armonioase. Exista numerosi barbati si femei care aleg sa convietuiasca din alte motive (intelegere, prietenie, stima, comoditate, prestigiu ect), in ciuda unei sexualitati in cuplu nesatisfacatoare, chiar absenta. Nu este totdeauna simplu sa mentii de-alungul anilor, cu toate schimbarile care apar in viata ( sarcina, apoi nasterea unui copil, schimbarile de situatie, somajul, doliul pentru cineva apropiat ect), raporturi sexuale multimitoare. Si totusi, pastrarea legaturii erotice necesare unei bune intelegeri in cuplu nu se bazeaza numai pe contactele sexuale regulate: impartirea intimitatii, semnele dorintei si atentia acordata sunt elemente indispensabile unui mariaj armonios.

Potrivirea sexuala

Unul din elementele esentiale pentru cuplu este realizarea durabila a unei potriviri intre cei doi parteneri. Aceasta se exprima prin intelegere sexuala, trupeasca si senzuala, care se poate stabili numai prin atractia fizica reciproca. Aceasta implica depasirea pudorii si acceptarea de a arata partenerului zone ale corpului pe care le ascundem in fata altora. Mai mult decat nuditatea, oferirea spectacolului propriilor emotii erotice si abandonul sunt de nepretuit si constituie cel mai eficient stimulent erotic si unul dintre elementele de durabilitate a cuplului; ele confirma puterea erotica pe care o are fiecare asupra partenerului sau.

Erotismul in viata cotidiana

In viata de zi cu zi, chiar daca un cuplu traieste intr-o intimitate armonioasa, raporturile sexuale nu sunt dorite totdeauna de amandoi in acelasi timp, iar uneori nici nu sunt posibile.Micile gesturi zilnice care exprima afectiune, tandretea, dorinta pentru celalalt ( mici dragalasenii, saruturi), afirma si consolideaza legatura erotica si de dragoste care ii uneste pe cei doi parteneri.

Pentru o viata sexuala activa in cuplu exista o serie de produse naturiste din plante afrodisiace ce au rolul de a intarzia ejacularea si de a mari placerea. Din ce in ce mai multi barbati constientizeaza ca o viata sexuala activa este cheia succesului si au inceput sa foloseasca pastile potenta pentru a obtine rezultate remarcabile.

Ultima actualizare a paginii: 07.11.2022

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare noua