Care este cele mai bun supliment cu colagen în 2021?

11-06-2019
de catre SAM Distribution
Care este cele mai bun supliment cu colagen în 2021?

Colagenul este componenta majoră a tesuturilor conjunctive care formează mai multe părți ale corpului, inclusiv ligamente, tendoane, piele si muschi fiind cea mai abundentă proteina cantitativa din corpul nostru.

Colagenul ca principala componentă in organismul nostru, are multe functii importante, incluzând întărirea oaselor, asigurarea structurii pielii și reducerea durerilor articulare.
În ultimii ani, suplimentele pe baza de colagen au devenit tot mai populare datorita efectelor benefice. Cele mai multe suplimente de pe piata sunt hidrolizate, ceea ce înseamnă ca colagenul a fost descompus, pentru o absorbtie mai ușoara. 
Consumul de colagen poate avea o varietate de beneficii pentru sănătate, de la îmbunătățirea sănătății pielii, la ameliorarea durerii articulare.

Pe măsură ce îmbătrânim corpul nostru produce din ce in ce mai puțin colagen, ceea ce duce la formarea ridurilor, la o piele uscată și la dureri articulare.
Dar cum am mai spus colagenul este o componentă majoră a pielii, ce are rolul de a intari pielea, de a oferi hidratare si elasticitate. 
Un al beneficiu de luat in seama al colagenului este acela ca ajuta la menținerea sanatatii si integritatii cartilajului, care se face responsabil de protejarea articulațiilor.
Riscul de apariție a tulburărilor articulare degenerative, cum ar fi osteoartrita, crește odată cu îmbătrânirea, deoarece cantitatea de colagen din organism scade.
Unele studii au demonstrat ca administrarea suplimentelor pe baza de colagen pot contribui la reducerea durerii articulare si ameliorarea simptomelor osteoartritei.
Oasele noastre sunt facute în cea mai mare parte din colagen, ceea ce le dă structură și ajută la menținerea lor puternică.

Pentru a scapa de toate problemele mentionate mai sus exista un supliment alimentar complex pentru articulații, oase și cartilaje cu aroma placuta de fructe de pădure. Kollagen 11000 plus în formă lichida este potrivit pentru diverse boli, precum și împotriva procesului natural de îmbătrânire.

Beneficiile Kollagen 11000 plus sunt nenumarate:
Condroitina este o substanță de origine animală și aparține grupului de glucozamină glicani. 
Vitamina C esentiala pentru funcționarea normală a cartilajului și a oaselor, ajuta la formarea colagenului.
Vitamina D susține menținerea oaselor normale și funcția mușchilor și a sistemului imunitar. 
Cuprul ajută la menținerea țesutului conjunctiv normal. Țesutul conjunctiv este alcătuit din structurile de apărare și de stabilizare ale organismului.
Seleniul susține funcționarea normală a sistemului imunitar și protejează celulele de stresul oxidativ. 

Pentru persoanele preocupate de aspectul si de sanatatea pielii dar si a articulatiilor acest supliment este acum disponibil intr-un pachetul promoţional: 30 flacoane, la preț de 20, în limita stocului disponibil.

Ultima actualizare a paginii: 07.11.2022

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare noua