Brand - +
Pret - +
lei  –  lei
  • 6lei
  • 435lei
Transport gratuit - +

Afrodisiace

Reducere
9%
120,00 lei 109,00 lei
Reducere
19%
105,00 lei 85,50 lei
Reducere
21%
26,00 lei 20,50 lei
Reducere
17%
18,00 lei 15,00 lei
Reducere
26%
88,00 lei 65,00 lei
Reducere
17%
115,00 lei 95,00 lei
Reducere
2%
10,50 lei 10,30 lei
Reducere
13%
72,15 lei 63,00 lei
111,50 lei
Reducere
5%
26,25 lei 25,00 lei
Reducere
3%
42,00 lei 40,80 lei
Reducere
15%
13,50 lei 11,50 lei
Reducere
19%
85,00 lei 69,00 lei

Un afrodisiac este definit ca orice produs, aliment, fruct, supliment sau medicament ce contin substante sau derivate din plante, animale sau minerale care pot creste libidoul, potenta sau placerea sexuala masculina sau feminina.

Cuvantul afrodiziac este derivat din Afrodita (zeita greaca a dragostei). Afrodisiacele pot fi clasificate în funcție de modul lor de acțiune în trei tipuri: cresc libidoul, potența sau plăcerea sexuală.

Diferite substanțe de origine vegetală și animală au fost utilizate în medicina naturista pentru a crea diverse produse farmaceutice naturale, medicamente in diverse forme farmaceutice (ceai, fiole, pastile, tincturi, comprimate, creme), suplimente alimentare pentru a mari energia, vitalitatea și îmbunătățirea funcției sexuale și performanța fizică pentru ambele sexe.

Cele mai eficiente produse afrodisiace la cele mai mici preturi!

Avocadoul creste productia de hormoni masculini prin vitamina B6, mirosul placut al migdalelor, stimuleaza pasiunea unei femei si reprezinta un simbol al fertilitatii, sparanghelul, el stimuleaza hormonii implicati in atractia sexuala datoritei vitaminei E, iar rucolei i s-a dus vestea inca din antichitate ca are efect de afrodisiac.

Cu totii stim ca Sfantul Valentin este doar odata pe an si trece destul de repede, insa cinele romantice si momentele de iubire trebuie sa ramana. Pentru ca stim de interesul oamenilor pentru alimentele si produsele cu efecte afrodisiace inca de pe vremea zeitei iubirii, Afrodita, incercam sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu cele mai populare suplimente alimentare cu efect afrodisiac.
Testele stiintifice arata clar ca dincolo de mitologie, exista anumite arome care pot avea ca rezultat o crestere a dorintei.

Ardei iute: capsaicina, este responsabila pentru senzaţia de "fierbinteala", fiind o substanţa care accelereaza pulsul si stimuleaza terminaţiile nervoase. Se pare ca ardeiul iute este un aliment afrodisiac important, deoarece elibereaza endorfine, ce produc senzatia de placere.

Ciocolata: induce o stare de visare si de bine similara celei provocate de endorfine datorita continutului de feniletilamina cu efect stimulent. Cercetatorii sunt de parere ca ciocolata are in compozite substante care influenteaza neutrotransmitatorii de la nivelul creierului si o substanta numita teomobrina similara cu cofeina, un stimulent al miocardului si un excitant al sistemului nervos.

Miere: reprezinta o sursa esentiala de bor, un mineral importanta care ajuta la metabolizarea estrogenului, hormonul implicat direct in sanatatea, fericirea si satisfactia sexuala a femeilor. Studiile au confirmat ca bor-ul ridica nivelul de testosteron, hormon responsabil pentru atractia sexuala. Descopera oferta noastra de afrodisiace.